Hoppa till innehåll

Scones

Medlem
  • Antal innehåll

    1928
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man
  • Ort
    Skåneland

Scones's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Yo mannen ;D

  2. Det är tre väldigt olika serier trotts allt. När South Park är på top är de helt klart bäst. Många av deras skämt om just politik och så är helt klockrena. Men ofta blir det bara för mycket blod, snusk, kiss och bajs humor. Ofta väldigt omogen och dålig sådan. Family Guy håller helt klart högst tempo. Många skämt som ofta håller hög kvalite. Förmodligen den serie jag uppskattar mest. Simpsons har dock något som ingen av de andra serierna har, nämligen helt klockrena karaktärer. Vem älskar inte Homer? Så, i slutändan är det nog ändå Family Guy som är min favoritserie, Simpson trillar in på en andra plats tack vare sina helt fantastiska karasmatiska karaktärer och South Park kryper fram på en tredje plats.
  3. Aerosmith har möjligen 2, kanske 3 bra låtar. Guitar Hero 3 däremot har en hel hög. Om man ska göra ett Guitar hero, ta då ett band som verkligen har lite episka gitarriffs och solon, inte Aerosmith..
  4. Scones

    Ny Grupp

    Att välja SS som förkortningar är bara fel, vare sig ni gjort det med vilje eller ej. Dags att byta namn kanske?
  5. Scones

    Os

    Hyllar Wissmans insats. Visst, han kom sist i finalen. Men som han själv sa: "Jag kom sist i en OS-final, men det är f*n inte så j*vla dåligt." Det är stort.
  6. Ballt namn, scones är gott... ;) Synd att du kom före med användarnamnet, annars hade jag velat ha det. ;P

  7. Att vara känd satte grymt mycket press på honom, en press han inte orkade med helt enkelt. Självmord.
  8. Scones

    Isreal-libanon

    Själv mår man riktigt dåligt av det här just nu. Har en väldigt nära vän till mig som mist sin kusin där. (Libanes) Så dom här dagarna går man mestadels o torkar hennes tårar o svär över hur j*vla korkad världen är. Jag bryr mig inte varför det startade, varför dom krigar eller igentligen vems fel det e. Men att en oskyldig 12 årig flicka ska få falla offer för det e sjukt. Världen e verkligen rubbad
  9. Scones

    Saddam Hussein

    Ger man honom dödsstraff har man precis sjunkit till en nivå väldigt lik just den Saddam Hussein befinner sig på. Nej, ett grymt långt fängelsestraff låter bättre om ni frågar mig. Frågan är om det inte är värre, att veta att man kommer leva istängd och berövad från sin frihet så pass länge att om man inte dör förräns man kommit ut så har man kanske max ett par år som fri man. Att bli berövad sin frihet e inget jag tror att jag ens kan föreställa mig. Men jag tror att det e en av de största förluster man kan göra.
  10. Scones

    Kärlek & Samlag

    Nä inte direkt. Kär behöver man knappast vara 15 för o bli ;)
  11. Scones

    Kärlek & Samlag

    Smajla för f*n. Finns inget bättre sätt o visa att man gillar någon än att le mkt till dom. Smajla lite fint, ge komplimanger o bara va sig själv.
  12. Scones

    Fobier

    Har inte en enda fobi. När jag var liten hade jag, men jag gav mig f*n på o övervinna dom o här står man idag fobifri. Jävligt skönt o kunna bibehålla lugnet i alla situationer osv. Mehn för er som har fobier.. Försök göra allt ni kan för o övervinna dom. Det funkade för mig, borde väl göra det för er med?
  13. Scones

    Spy Hard

    Man e inte känd förräns Weird Al Yankovic har pillat på ens låtar.
×
  • Skapa ny...