Hoppa till innehåll

SelecT

Medlem
  • Antal innehåll

    21
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

SelecT's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Älskar min warrior eryyh.bmp
  2. du e för noob så vitt javet..
  3. Som rubrkier säger söker jag någon som kan lite om retro/ habbo servrarna... är ganska duktig men jag söker en kodare elr någon som kan fixa HTML koden.. Jag har hp samt lite saker vi ska ha med..!! Den som hjälper blire delägare samt admin..
  4. Tyst du p10 du vet knappt vad n00b är x'D
  5. communityn xrate gaming söker nu skickliga på koda/göra hemsida. Som sagt så söker vi en kodare som är bra på att göra hemsidor, det ska inte vara en hemsida som går på 5 min att göra och det ska vara FIN, det ska vara ett community med forum och allt man ska kunna logga in m.m. Den som ta på sig äran att göra det får ALLA mina fm, + definitivt en admin plats på hemsidan/clanen, PS: det är en cs clan... OCH DET SKA VARA FINT Vi söker även sponsor är ni intresserad så pm:a mig så skriver jag lite mer om det!! !!
  6. communityn xrate gaming söker nu skickliga på koda/göra hemsida. Som sagt så söker vi en kodare som är bra på att göra hemsidor, det ska inte vara en hemsida som går på 5 min att göra och det ska vara FIN, det ska vara ett community med forum och allt man ska kunna logga in m.m. Den som ta på sig äran att göra det får ALLA mina fm, + definitivt en admin plats på hemsidan/clanen, PS: det är en cs clan... OCH DET SKA VARA FINT Vi söker även sponsor är ni intresserad så pm:a mig så skriver jag lite mer om det!!
  7. communityn xrate gaming söker nu skickliga på koda/göra hemsida. Som sagt så söker vi en kodare som är bra på att göra hemsidor, det ska inte vara en hemsida som går på 5 min att göra och det ska vara FIN, det ska vara ett community med forum och allt man ska kunna logga in m.m. Den som ta på sig äran att göra det får ALLA mina fm, + definitivt en admin plats på hemsidan/clanen, PS: det är en cs clan... OCH DET SKA VARA FINT Vi söker även sponsor är ni intresserad så pm:a mig så skriver jag lite mer om det!!
  8. SelecT

    Söker Kodare/fixare

    communityn xrate gaming söker nu skickliga på koda/göra hemsida. Vi anlitar dig gärna om du vet vad du gör och har hållt på med detta ett bra tag.. TVEKA INTE ATT SKRIVA.. Den som kan ta på sig äran att göra det får alla mina fm och definitivt en admin plats på communityt...
  9. fattar fort... inte hur man gör visst det funkar men så bra som kuddmannen gjorde det :/
  10. Vafan är ''dopparen Min utveckling till min förra pokemon =) Here it come´s
  11. haah vill bara lägga upp en pokemon som jag gjort ;P bara bytt färg men det är den första SERIÖSA pokemon jag gjort, sedan ska jag börja klippa och sånt :/...
  12. El så laddar du ner fs, det går snabbare än att leta rätt på filen som dgl var. PS: fs betyder Fastswitch. Finns på www.fpsbanana.com
  13. Istället för att klaga kan ni ju göra en bättre själv......! Han kanske tycker den var bra, och bara därför ni kanske inte tyckte det så behöver ni inte kasta ut det på honom.
  14. Beror på VAD du ska binda.... Ska du tex: bind hook skriver du i console: bind v +hook elr bind v +rope. Hoppas det hjälper!
×
  • Skapa ny...