Hoppa till innehåll

diablofire

Medlem
  • Antal innehåll

    1207
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

diablofire's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. diablofire

    Ps2 Till Ps3

    Fungerar Guitar Hero gitarrerna till PS2 att koppla in till PS3? Är det i så fall bara att köpa till själva spelet för att kunna spela över internet? Thanks //diablofire
  2. Titel: American Pie Presents Beta House Genre: Komedi Omdöme: Filmen är riktad till tonåringar, såsom mig. Handlingen var helt OK. Filmen var bättre än förra fiaskot (enligt mig själv), "Naked Mile". Men jag måste säga att American Pie 1,2 och 3 är i en mycket högre klass. Betyg: 3/5
  3. Natur med IT-inriktning. Tillval Matte D, E och diskret.
  4. Vad ska vi diskutera? :)
  5. http://img153.imageshack.us/img153/6295/bkgrundua3.jpg
  6. Ozoon, flera skärmar fungerar i vista?
  7. diablofire

    Grafikkort

    De använder kanske samma dator och byter bara kortet? epaaj: självklart, glömde bara bort att skriva det.
  8. diablofire

    Grafikkort

    Inte bara kortet, utan själva datorn.
  9. Det är inte svårt alls. Finns massor av guider på internet.
  10. Bygga såklart :), mycket billigare.
  11. ati finns ju men dom suger, gearforce e bra men lite dyra vad finns det mer????? Tror inte han vill ha svar från någon som inte verkar kunna någonting inom det här området. Det heter GeForce och ATI suger absolut INTE. ___________________________________________ Hur mycket pengar har du och vad ska du ha det till?
  12. Ring supporten. "så min åsikt är att det inte spelar någon stor roll på hur snabbt internet du har.." Det stämmer INTE. Det är hastigheten på internet som ger dig pingen. Har du 30 ping tar det 30 ms att skicka data från servern till din dator. Det beror också på hur nära servern du bor och vilken lina serverägaren har. Har han 100mb upp går det givetvis snabbare än om han har 1 mb upp.
  13. Skippar du det där och köper en serverdator istället och kör en CS-server hemma blir det billigare och mkt effektivare i längden, då kan du även har fler än 1 server. Nej, att ha en server uppe 24/7 i en månad kostar mycket. Kostar att köpa en serverdator mm. Rekommenderar INTE att du köper en serverdator. Då får jag fråga dig en sak, vad kostar det mer än datorn man köper och elen? Kan inte en exakt summa, men har du serverdator så pingar andra spelare högt (även om du har 100mb). Du kan däremot lägga in en serverdator i en serverhall men det kostar också bra med pengar, så du borde hyra istället. Kan ju säga att elen kostar mer än en server gör i månaden.
  14. diablofire

    Idol

    De är bara ärliga, och det är bara bra. Annars hade det ju inte varit en tävling. De ger kritik och säger sanningen.
  15. Måste man ha sett 28 dagar senare för att se 28 veckor senare eller hänger de inte ihop?
×
  • Skapa ny...