Hoppa till innehåll

carinale

Medlem
  • Antal innehåll

    21
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

carinale's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. men tror inte att det är nåt fel på konsollen eftersom alla andra spel funkar.
  2. Har en liten fråga som jag hoppas att nån kan svara på. Vi fick ett rockband med spel trummor fitarr och microfoner men vi får det inte till att funka. Först så stog det när jag satte in spelet att this disc can not be read så jag trodde att det var nåt fel på spelet så jag gick och köpte ett nytt. Döm om min förvåning när det stog samma på det spelet. Är inget fel på konsollen för alla andra spel funkar även guitar hero som vi har. Nu undrar jag om nån vet allt som hör till som man behöver för jag tror att det kanske fattas nån del eller nåt. Tar tacksamt emot hjälpen om någon vill tala om delarna som man ska ha.
  3. carinale

    Mario Kart

    ok har kollat nu och han vann när han spelade mot en med nin i namnet och låste därmed upp ghost data på den banan. MEN efter 2 minuter så kom det en annan nin på samma bana med ett snabbare resultat. Hur vet man då vilken bana man har vunnit och vilken nin man har slagit. Krävs jutex att man låser upp 24 ghost data för att få marios sista bil men var kan man se hur många man låst upp? På den banan det kom en ny nin så står ju tex inte pojken på snabbaste tiden längre, hur ska man hålla koll på vad,hur,många man vunnit??
  4. carinale

    Mario Kart

    när han trycker på time trials så står det bara 3 saker challenge this ghost data, replay och solo time trials när han kör på solo så kommer det ju inget "spöke" och på challenge thid ghost sdata så har ju hon som kommer upp där 0,148 sekunder. dvs det går ju inte att vinns fattar inte vad hon gör,har gjort. vi kommer alltså inte vidare sonen måste ju låsa upp 24 ghost data för att få marios sista bil grrrrrrrrrr
  5. carinale

    Mario Kart

    nä nu fattar vi fan ingenting. Min son körde en time trials och skulle försöka att låsa upp expert data. Han kör mot en som har tiden 0,148 sekunder. Hur FAN funkar detta? Man kan ju inte köra på under en sekund. Hon körde in till sidan och stannar där och ändå så får hon under 1 sekund. Det är samma när han körde en bana mot världen. Då var där en kille som körde in till kanten och bara stog där under hela spelet men ändå så vann han. Vad fan är det frågan om????? Man kan ju aldrig låsa upp timet trials exp gh data på under 1 sekund. Vad är detta för jävla fuskeri alltså.
  6. carinale

    Mario Kart

    vad menas med att posta i ny tråd?
  7. carinale

    Mario Kart

    snälla kan inte någon hjälpa oss pojken vill ha marios sista bil, det är frågetecknet längst ner till vänster på marios bilar. Detta är det enda frågetecknet han har kvar nu Han har nu stjärnrank på ALLT Han har låst upp 11 expert staff ghost data. skulle även vara tacksam om någon kunde skriva alla bilar som finns alltså vad dom heter. Han tror att den sista bilen är en racerbil för han har sett en annan kille som har den bilen. hoppas verkligen någon kan SVARET
  8. carinale

    Mario Kart

    behöver än en gång pojken har nu guld på 50 100 och 150cc star rank på 100 150 cc och även guld på dom flesta mirror har även spelat alla 32 time trials och låst upp iallafall 8 st MEN han har 2 frågetecken kvar på fordon när han väljer super mario dom 2 längst ner. Hur kan han få dessa? Han pratar om att det ska finnas nån racerbil han sett som inte han har Kan det vara för atrt han inte har star rank på 50 cc? Han tycker 50 är för lätt och tråkigt så han vill inte köra dom igen men är det det som saknas tro?
  9. carinale

    Mario Kart

    jo dom har guld på ALLA 50 100 och 150 har även guld på ALLA mirror code finns fortfarande 2 eller om det är 3 frågetecken kvar man ska väl spela nån time trials för att låsa upp fonky kong tex eller vad han nu heter
  10. Kan någon vara så snäll att tala om vad det betyder att man måste låsa upp fyra time trials för att få diddy kong? Är det inte samma som att spela banan? Pojken spelade 4 ghost time trials och vann dom men det hjälpte inte Vad betyder låsa upp??
  11. carinale

    Mario Kart

    Har klarat alla 100 cc men det hjälper inte. Har även klarat ALLA 50 cc men det finns fortfarande frågetecken kvar där ändå fast dom har tagir guld på alla. Blir snart tokig på pojken och hans pappa när dom spelar och tjatar på mig:) HJÄLP TACK!!!
  12. carinale

    Mario Kart

    Pojken har låst upp 4 banor på 100 cc redan. 4 är stängda. Behöver han låsa upp alla?
  13. carinale

    Mario Kart

    Undrar hur man kan få sin egen wii att sitta i bilarna när man kör mot någon annan via internetet? Min son vill gärna ha sin egen gubbe när han kör men vi får bara upp mariogubbarna.
  14. Till att börja med så undrar jag varför det skulle vara ett falskt spel? Det är ju bara att minnesfilen tydligen är inlagt så att man får tillgång till allt som finns i minnet. Har köpt både kopior och inte kopior till ds och detta är inte en kopia. Sen när det gäller att jag inte skulle vara mamma??? Min stavning är det inget fel på det är bara det att det inte blev ett mellanslag mellan 2 ord Ha Ha och ordet tufft använder jag visst. Min pojke är snart 7 år och han tycker att det är STENTUFFT att han har alla pokemon på sitt spel. Tack naruto9 för hjälpen. Det var allt!
  15. Hej! Nu är jag här med mina frågor igen. (amatör som man är) Har köpt ett pokemon platinum 540 från usa. Min son bara älskar att han´har alla pokemon det är ju bara så tufft. Nu är det bara så att han vill radera det han har sparat men vi lyckas inte göra det. Det står att man ska trycka up+ select+ b toerase saved file men jag får det inte till att funka. Han vill inte starta nytt spel för han tycker det är så mycket prat från början. Hoppas nån kan hjälpa oss!!
×
  • Skapa ny...