Hoppa till innehåll

GTiedtke

Medlem
  • Antal innehåll

    112
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man
  • Ort
    Kalmar

GTiedtke's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Hej! Jag har uppdaterat min hemsida och söker nu lite feedback på den. Vad tycks? Bra eller dålig? Snygg eller ful? Ge gärna också konstruktiv kritik på vad jag kan förbättra! :) www.framedpictures.comlu.com
  2. Hejsan! Min mobila hemsida funkar inte riktigt som den ska. Css:en funkar inte överhuvudtaget. Jag har ingen aning om vad felet är. På min desktop-version så funkar css:en som den ska så det kan inte vara servern som det är fel på, eller? Tacksam för svar asap! :) LÄNK: HTML CSS EDIT: Hemsidan funkar som den ska nu. Vet fortfarande ej vad som orsakade det. Moderator kan låsa nu.
  3. Det är DVD-kvalité. Inte alls mkt extra material, typ 1 trailer. Undertext som på vanliga DVD:er och ibland dubbning. I butiker är det ganska svårt att hitta UMD-filmer. Du kan annars köpa online... Jag har två filmer; Snatch och Hitch. Båda är köpta på SIBA för 39kr /st :P
  4. Jao, några få (typ 3) :)
  5. Jag hade inte det när jag spelade runt kl 4-5 :huh:
  6. Det bestämmer du, men dom kan inte vara typ 2 eller 3 rader :D
  7. Helt klart! Kan inte vänta! :lol:
  8. För inga har skrivit några guider, därför jag behöver :P Nej, du kan skriva på svenska eller nåt annat språk och så översätter jag med google translate och sedan rättar den :) När jag klickar på skicka så går det inte, varför? Det funkar för mig. Testade nyss. :huh:
  9. För inga har skrivit några guider, därför jag behöver :P Nej, du kan skriva på svenska eller nåt annat språk och så översätter jag med google translate och sedan rättar den :)
  10. Hejsan, hejsan! :) Jag skulle väldigt gärna behöva fler reviews eller guider av spel och annat på min sida så jag undrar om någon av er som skulle kunna göra en review av antingen ett Psp, Ps3 eller Ps2 spel. Anledningen till att jag postar i detta forumet är att det ska endast vara psp, ps3 eller psp spel :P <a href="http://playstation-online.net16.net/write.php"" target="_blank">Länk</a> Jag vill inte sno andras grejor som jag gjort förut utan vill ha nytt. Kommer publicera namnet som ni väljer. OBS! Detta är inte reklam för min sida utan behöver bara mer innehåll på sidan. Plus vill jag också veta lite bra spel ;)
  11. Hejsan, hejsan! :) Jag skulle väldigt gärna behöva fler reviews eller guider av spel och annat på min sida så jag undrar om någon av er som skulle kunna göra en review av antingen ett Psp, Ps3 eller Ps2 spel. Anledningen till att jag postar i detta forumet är att det ska endast vara psp, ps3 eller psp spel :P Länk Jag vill inte sno andras grejor som jag gjort förut utan vill ha nytt. Kommer publicera namnet som ni väljer. OBS! Detta är inte reklam för min sida utan behöver bara mer innehåll på sidan. Plus vill jag också veta lite bra spel ;)
  12. Nej :) Bara om man har vääääldigt söligt internet.
  13. Loco Roco 2 elr 1, Star wars battlefront: elite squadron, LittleBigPlanet o GTA. fler kommer ja inte på just nu :lol:
  14. Du vet att de första GTA:n såg ut som chinatown... :bah:
×
  • Skapa ny...