Hoppa till innehåll

Gamecheater

Medlem
  • Antal innehåll

    10
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Gamecheater's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. säker på att det är så här för i den poolen i mistys gym hittade jag en maskin del som hörde till power plant, så jag lämnade den till chefen på power plant. Sen unkade järnvaägen tåget igen. men jag fick ingen radio elr poke flute...
  2. 1. Ja men det skulle kanske var lite för mycket,asså ta lite för lång tid2. De första helt klart pokemon har blivit för mycket robot aktiga. 3. Pokemon Crystal 4.Ja motivation: läs svar 2 5. tyvärr vet ej 6. svårt att svara på, finns så många men när jag var liten var det nog pikachu, charizard eller någon av dem som ash hade på den tiden.
  3. Har kört fastpå crystal, vet nån hur man kommer till pewter city i kanto( andra värden)?
  4. Hur kommer man till mt silver? Har försökt länge nu och ber om hjälp ;)
  5. Haha, du börjar allting precis som jag gjorde, 10 tådar med Pokemonfrågor!

  6. Kan man få bulbasar charmander och squirtle på pokemon crystal? Och i så fall hur gör man?
  7. För att flytta en sten så måste du ha strenght som du får på ett cafe i olivine city (sjätte staden i jotho). När du fått strenght så lär du en pokemon attacken pokemon som går bra att lära är t ex. typloshion, sudowdo, geodode, hitmonchan mm. För att att sedan flytta på en sten så trycker du på A när du står och tittar på stenen. sen är det bara att gå på stenen så flyttas den. För att krossa stenar behöver du Rock smash som du får när du besegrat sudowdo av en klle som står en bit till vänster. Nu ska du lära en pokemon attacken pokemon som går bra att lära attacken är ex. geodoude, hitmonchan. För att sedan krossa stenen så trycker du på A när du står och tittar på stenen, då kommer stenen att krossas...
  8. Här kan ni skriva om vad ni tycker om fusk. Jag tycker att det kan va kul med nåt fusk på ett spel ex. pokemon crystal, men att fuska med allt t ex. att göra så att alla pokemon är i level 100 är inte lika kul tycker jag. Om man gör så att alla är i level 100 finns det ingen mening med att spela för grejen med spelet är att man ska träna sina pokemon så att de blir bättre. Sen finns det ju givetvis personer som tycker tvärt om därför får ni gärna skriva själva vad ni tycker om fusk.
  9. Är det nån som vet hur man får gs ball? Vore schysst om nån kunde säga det ;)
  10. E det nån som vet hur man får rock smash jag har glömt bort det jag har inte spelat på pokemon crystal på typ fem år så det vore schysst om nån kunde svara :thanks:
×
  • Skapa ny...