Hoppa till innehåll

Ralle10

Medlem
  • Antal innehåll

    59
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Ralle10's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Ralle10

    Oblivion

    Jag har lite problem med ett thieves guild quest. Questet heter "taking care of Lex". Det man ska göra är att ta hand om den besvärliga imperial vakten Hieronymes Lex. Det här questet verkade krångligt från början, och nu har jag fastnat. Jag har snott papperet med ansökningar precis som det stod i questet. Sedan står det att jag måste hitta ett "forgery". Var tusan kan jag hitta en sådan!? Quest pilarna är inte till stor hjälp, dom pekar bara på tomma platser i Anvil. Snälla, vet någon var jag kan hitta en sån här forgery? :cry:
  2. Jag har en enda gubbe, som är riktigt bra :) Den är lvl 48, har full enchanted daedra armor, Daedra longsword som tar 50, en magi som tar 110, 'r master i över hälften av alla skills, klarat spelet, utforskat största delen av kartan och är högsta rangen i alla guilds. Har 1000 gamerscore på oblivion :D Sammanfattning: Min gubbe äger! Vad är Tes historien förresten? jag älskar historierna bakom spel :) Edit: Jag glömde att jag har nåt quest kvar i thieves guild.
  3. På Eb games så får man Xbox 360 premium, 2 handkontroller och 5 spel för 4499 :- Ett ganska otroligt erbjudande :S
  4. Nej nej, helt fel :P Det beror väl bara på hur man är som spelare, men jag tröttnar iaf aldrig på Oblivion.
  5. Ralle10

    Nytt Ramminne

    Jag funderar på att köpa nytt ramminne, men jag har inte en aning om vilken sorts ramminne som passar till mitt modekort. T.ex ddr eller ddr1. Finns det något sätt att kolla det på?
  6. Alltså det är ganska enkelt, innan han flyger upp i luften slår du honom med svärd, sen när han flyger upp så använder du pilbåge. När han skjuter så ska du ställa dig bakom stentaggarna som kommer upp. Monstren ska du döda så snabbt som möjligt, och fortsätta skjuta pilar. Jag klarade det iaf såhär utan magier på första försöket :) Men slowtime är ett väldigt bra tips.
  7. Ralle10

    Fel På Min Dator

    Det där med ljudkortet är lätt fixat, jag har haft samma problem. gå bara in på www.download.com och sök på ac 97, sen laddar du ner den som kommer högst upp i listan på träffar. Den heter Realtek ac 97 Wdm Driver. Sen är det bara att köra installations programmet, starta om datorn, och du har ljud! ;) Det där med att den hänger sig kan ha att göra med att du gjorde lite fel med ramminnet när du (eller någon annan) satte in det i datorn, för om man rör det utan att ha urladdat sig (Rört chassit med handen) så kan det få en stöt, och då kan man få problem senare med datorn, t.ex att den hänger sig. Du kan prova med att sätta in nytt ramminne, du kan få 256 mb för bara 300 kr på t.ex netonnet.se.
  8. Ralle10

    Internet

    Jag tror antingen att någon snor bandbredd av dig, eller att du har pointern för långt ifrån routern.
  9. Ralle10

    Undrar En Sak

    Jag har kollat enhetshanteraren, men det står inget om något modekort där, bara om grafikkort och processor och sånt :S Och där det står amd och det där när man högerklickar på Den Här Datorn, det måste ju vara processorn? Det där programmet cpu cool, var laddar man ner eller kommer åt det? :)
  10. Ralle10

    Undrar En Sak

    men det står bara hur mkt ramminne jag har och vilken processor jag har där :P Eller är det ngn annan flik än allmänt jag ska gå in på?
  11. Jag tycker Oblivion är ett utav dom bästa spelen som någonsin har gjorts, jag kan knappt sluta spela, för jag kommer på nya saker att göra hela tiden :) Skíllnaden är väl att Oblivion är 10 gånger bättre än det gamla goda morrowind ;)
  12. Ralle10

    Undrar En Sak

    Hejsan! Jag undrar hur man kollar vilket moderkort man har, och vilka ingångar som finns på det. (jag funderar på att köpa nya datordelar). Vore glad för svar! :kung:
  13. Du vet inte i vicken mages guild? :)
  14. Av misstag så blev jag vampyr, och det vill jag verkligen bli av med, så jag har börjat på vampire cure questet. Nu har jag kommit till en häxa som säger att jag måste ge henne 5 tomma grand soul gems. Vet någon var jag kan hitta/köpa såna?
  15. Jag har hittat alla ledtrådarna, (treasure clues) men vet fortfarande inte var själva skatten ligger ... Nån som vet?
×
  • Skapa ny...