Hoppa till innehåll

bloobnoob

Medlem
  • Antal innehåll

    33
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man

bloobnoob's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. mm, jag önskar Midnight Club Los Angeles fanns till data.
  2. ah , men jag gillade inte undercover så mkt och jag önskar att nfs world online som kommer nu inte hade behövt vara mmorpg... för det verkar rätt okej... vad tkr du om mina "framtida tankar" då..? verkar det helsjukt? haha, som ni säkert märkt är jag väldigt inne på just racingspel och jag har även racedriver grid. mycket bra spel, men det är bara racing ftw. jag saknar att cruisa runt i bra grafik med skön styrning.. och poliser.
  3. ah, fast jag har redan burnout paradise, + att det inte har det som jag söker. men ni som läser detta får gärna tycka och tänka till.
  4. hej. jag har länge letat efter något bra racing/bilspel att köpa och spela på min pc. men jag kan inte hitta något spel med rätt egenskaper (enligt mej). - Enligt mej ska ett riktigt bra racingspel ha dessa egenskaper: (om någon vet något spel som verkar iaf nästan passa detta, svara!) - Polisjakt (poliser ska finnas vid cruisingläge och ibland vid race-läge) - Stor karta med blandade miljöer, inte bara storstad och bergmiljö.. gärna att man kan köra runt ute på landet eller vid havet, osv. - Bra onlineläge utan extra kostnad. På onlineläge ska helst finnas cruising och race-läge. - Fina fordon, snabba sportbilar, samt medelbra bilar som går att styla. Ännu roligare blir det om även motorcyklar finns med bland fordonen. - Grafiken får såklart gärna vara bra. - Fartkänsla är en självklarhet för alla medvetna racingspelare. - Bra singleplayer-läge och multiplayer gör inget om det finns. _______________________________________________________________ jag har även några idéer om hur man skulle kunna utveckla framtida bilspel med framgång (som sagt bara tankar och idéer, som dessvärre nog är svåra att genomföra) : när man utvecklar ett bilspel, så skulle man kunna ta hjälp av flygfoton och skapa en värld som är precis som den riktiga. jag vet att man redan har gjort detta på liknande vis, men jag menar att man gör olika upplagor av ett spel med gigantiska världar, där man kan köra runt med en bil i just sin egen hemstad eller land. hoppas att ngn läser detta ;) kramhej
  5. hej. hallå! vänner är ju det viktigaste i livet typ. man måste ha dem, de är så sjukt viktiga. det är konstigt att säga att man inte behöver några, för det är precis det man gör. vänner är till för att du ska känna dej hemma där du är. om du har svårt att hitta vänner, försök att hitta ngn som har samma intressen som du, eller i värsta fall hitta ngn som du kan träffa på dagarna efter skolan (som inte går i din skola..) ! det kan vara svårt att hitta vänner, men det är viktigt att inte försöka spela cool. utan var dej själv och försök att prata med de som verkar snälla . ha det mysigt. kram
  6. bumparN of d00M? ;)

  7. hahah precis.. shitt vad sur han vart :D
  8. tack. kan man bara ta isär datan då o stoppa i den elr? :D för jag är sämst på datorer! Nej välj mitt paket, bättre än båda paketen. kan du skicka en länk till den? ;)
  9. tack. kan man bara ta isär datan då o stoppa i den elr? :D för jag är sämst på datorer!
  10. fett! kanske inte behöver kosta så mkt då.. fast vill ju att den ska räcka till allt. Inte bara spel. Behöver mycket diskutrymme oxå eftersom jag bor utomlands och läser distans (via dator). Man måste lägga in en massa grejer som tar rätt mkt på datan o så. Men tack alla för tipsen! :D
  11. okej fattar, men eftersom jag bara har lite över 8 än så länge, så tar det ett tag innan jag får ihop 11-12k... men fattar vad du menar;)
  12. Fett schysst! Tack så mycket. Fanns mycket bra där :P
  13. Är inte proccesorerna i båda datorerna du linkade ganska så dåliga? 2,33GHz lär ju inte vara nog när de flesta spel inte ens kommer använda alla kärnorna. kanske det.. är inte superbra på datorer...:)
  14. tack.. men synd bara att den kostar så mycket! "/
  15. jaa, men kan man spela gta elr farcry 2 på dom då? :P
×
  • Skapa ny...