Hoppa till innehåll

eric17

Medlem
  • Antal innehåll

    25
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

eric17's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Är det någon som vill svar på min fråga?
  2. Vilka portar moste jag öppna i brandväggen för att den ska fungera?
  3. eric17

    Oblivion

    Ska jag vänta på beta versionen eller ska jag ladda ned alpha versionen och uppdatera den senare?
  4. eric17

    Oblivion Online Mod

    Den 7 maj 2006 började en berson jobba med en mod som skulle det göra det möjligt att spela oblivion online dena mod är i alpha versonen 0.2 just nu och jag undrar om den är bra eller om jag ska vänta på 0.5 beta versionen? P.S. moden heter multiTES4.
  5. eric17

    Halo 3

    halo wars verkar sk*t grymt jag har läst på deras hemmsida att det utsplerar sig före det första halo.
  6. eric17

    Halo 3

    Jag vet att Halo 3 kommer bli den sista, för på min 360 har jag en film där dom interjuvar dom som gör Halo. Och dom säger att dom vill att Halo 3 ska vara den sita i en Halo treologi. (jag tror inte dom som gör Halo juger.)
  7. det komer koma på Xbox 360 på. Här finns det en traliler till halo 3: http://video.google.com/videoplay?docid=-4...lo+2&pr=goog-sl
  8. Tja! Jag undrar hur man startar upp multiplayer figtng när man har skrivit in fusket? tack i för väg.
  9. han plocka upp amon i vapnet inan han plcka upp vapnet då får det nya vapnet lika mycket amo som det gamla vapnet. (det händder i alla fal för mig)
  10. hej! Jag har fasnat & behöver hjälp. Jag har precis tagit frys besvärjelsen till Hermione jag är i rummet där man får frys besvärjelsen där det kommer en flygande fackla, hjälp vad ska jag göra?
  11. Jag hjelpte min kompis så han fick den. Ganska bra omman kör random med fordonen.
  12. Vet ej om det funkar på halo 2 men det borde göra (det går på halo 1). Om du har plastmagranater så gå fram till en grunt & kasta den på t.ex. gruntens tag då komer han försöka ta bort den fron tagen men då når han den inte, gör också på armen/hande då komer han att försöka skaka va sig granaten. p.s. testa lite krops delar skelv. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!GOD JUL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  13. Tja! Vet non not fusk så man kan ha Bots/Alrobotar på ravin banan? :gitarr:
×
  • Skapa ny...