Hoppa till innehåll

t00k

Medlem
  • Antal innehåll

    6
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Ort
    Åkersberga

t00k's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Kan nån hjälpa mig med att fixa en Public servedr som jag blir admin på???? isåfall maila mig på [email protected]
  2. t00k

    Medal Of Honor

    Varför fuskar du inte?????
  3. t00k

    Counter Strike

    Wh är ett fusk!om ni har counter strike så kan ni göra en egen server!!!ni trycker på play cs lr vad det står och create game!! sen så startar man servern!! sen ska man skriva "sv_cheats 1" tror jag och måste man skriva in ett kommando som jag inte kommer ihåg...men jag ska försöka hitta kommandot så säger jag det till dig!
  4. t00k

    Max payne 2 !!!

    Vet nån vart man hitta fusk till det??jag hittar inte fusk till det här på www.fuska.se !! snälla svara!!!
  5. t00k

    Counter Strike

    Kan nån hjälpa mig med att fixa en Public servedr som jag blir admin på???? isåfall maila mig på [email protected] jag kan en massa köpscript te cs 1.6 !?!?!?! t.ex. om du trycker på "delete" så får du m4a1/colt i CT och AK47 i T !!! Om ni vill ha script så kan ni skicka ett privat medellande te mig lr skicka ett emjl till [email protected] ..... jag kan dom mesta scripten så det e bara att fråga!
  6. jag kan en massa köpscript te cs 1.6 !?!?!?! t.ex. om du trycker på "delete" så får du m4a1/colt i CT och AK47 i T !!! Om ni vill ha script så kan ni skicka ett privat medellande te mig lr skicka ett emjl till [email protected] ..... jag kan dom mesta scripten så det e bara att fråga! :D
×
  • Skapa ny...