Hoppa till innehåll

OOME

Medlem
  • Antal innehåll

    216
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man
  • Ort
    Lidingö

OOME's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Har nyss fixat en WC3FT server, titta in och säg vad ni tycker. 83.251.127.116:27015
  2. Fuska.se har alltid varit så strängt och strikt. Jag tror inte att man kan kontrollera precis som man vill eller föreställer. I stora drag så är det att Fuska.se inte alls förnyar sig, vilket måste vara det största problemet med inaktiviteten. Jag menar på att oavsett om det har med själva sidan, moderatorerna eller åldrarna att göra så har allt stått så still och varit detsamma. Det är ju bara att inse, eller hur?
  3. Jag vara bara inne snabbt och läste, är tvungen att kommentera. Jag lämnade för länge sedan pga av att forumet in princip stod still och bla dessa punkter.. - MINUS .Det hände inte så mycket. Inga större uppdateringar osv. .Det är endast Admin som sköter allt. .Bara några få utvalda moderatorer. .Brist på crew som faktiskt brinner för att kanske förändra och sköta saker. Det kändes mer som att admin stod ensam i sin roll som att ens kunna fixa saker. Bättre att tilldela olika roller som ett crew som har sina områden. .Medlemmar hade klagomål och synpunkter men fick ingen större feedback eller förändring. .Tillslut var det bara uppkäftiga personer kvar som tror att de är balla för sin rank. Så det jag själv har kommit fram till är att fuska.se har gett upp och jag tror inte på ngn större förändring om man inte låter en större grad av personal får träda fram. Jag hoppas verkligen att fuska.se arbetar sig upp för en förändring. OBS skulle vara nice med lite feedback :)
  4. Har du uppdaterat ditt grafik kort drivrutin? Vad har du för grafik kort?
  5. Nytt virus program? Brandvägg? Har du installerat om en gång tidigare? Har du uppdaterat grafik drivrutinen?
  6. Använder du högtalare eller headset? Om du går in på Start > Kontrollpanel > Ljudinställningar Se till att du har rätt val på upp spelning.
  7. Hej! Jag har nyss blivit 85 på min Rogue. Armory länk: KLICKA HÄR Vad ska en mutilate rogue ha för stats, reforge och gems? Kan någon förklara, vad man ska reforge:a till cap först osv. För jag har ingen anning.. :)
  8. Har ni pengar för att fixa ett webbhotell? Har ni driv kraft för ens en server? Programmera? Koda? Hålla en seriös stämning? Reklam? Budget?
  9. Välj ett mer demokratiskt forum, finns många svenska forum. Fuska.se är old.
  10. Varför försöka påverka fuska.se, det finns bara en som styr. Kommer aldrig att hända att fuska.se gör ett nytt forum om inte en miljard användare tycker samma sak. Sen dröjer det 1 år innan man genomför det! :D Kul va. Välj ett mer demokratiskt forum, finns många svenska forum. Fuska.se är old.
  11. OOME

    Mirc

    Behöver hjälp med folk som idlar! =) Skicka PM så skickar jag kanalen. Stor kanal på G, 50 +.
  12. Jimy Page äger och Led Zeppelin också :)

×
  • Skapa ny...