Hoppa till innehåll

Dusky

Medlem
  • Antal innehåll

    20
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Dusky's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. När du jobbat med Brucie ett tag så rekommenderar Brucie dig för Stevie. Då får du ett MMS av Stevie som säger att han vill ha en bil. Du får dock hitta platsen och bilen själv med hjälp av kartan och MMS:et. När du hittat bilen kör du den till garaget, ju mindre du skadar den desto mer pengar får du. När du kört bilen till garaget får du ett nytt MMS av Stevie som säger att han vill ha en ny bil. Lycka till!
  2. Tack för info, gör det nu :)
  3. Vem menar du ? :rolleyes:
  4. hahahaha, och du anmäler mitt inlägg :D
  5. hahaha, gillar folk som inte tål att andra folk säger emot :rolleyes: du har skickat pm, skrivit i gästboken och nu här, vill du mig något?:) Säg vad du anmäler mitt inlägg för? Man ska inte prata om något man inte förstår, jag skrev aldrig att jag visste att man skulle regga sig. Jag frågade bara. Vilken ålder är man i ''småbarns'' åldern? :)
  6. Tror du själv jag är så j*vla dum och inte sätter in min internet kabel?! Nu börjar jag om då, Jag kan inte spela GTA IV online på DATOR. Jag går in i telefonen, Multiplayer, och Internet. Det står, Du måste vara i kontakt till internet. Jag är i kontakt till internet. Måste man regga sig någonstans för att kunna spela online?
  7. Varsegod :D Bara nyfiken på hur du gjorde innan? :)
  8. Var jagad av polisen, jag frontar med en polis bil, polis bilen voltar och landar på taket. Polis mannen som sitter i bilen sparkar upp dörren och springer till närmaste bil och drar ut killen. Han hoppar själv in i bilen och börjar jaga mig. Till slut var man jagad av polisen som satt i vanliga bilar :huh: :lol:
  9. Kabel till PCn, Förstår fortfarande inte hur jag gör :)
  10. Man kör efter bilen som kör till pegorino. Där dödar man alla mannar, både utanför och innanför. Sen flyr han upp på taket, man följer efter, dödar alla hans mannar där. Sen är det bara köra efter honom med Sanchez efter stranden. Hoppar upp till helikoptern, kör till Liberty Island. Dödar honom där. OBS!!! Se till och ha mycket vapen, Granater, Rocketlauncer, Automatvapen, Shotgun allt sånt kan komma till användning :)
  11. .... för att spela GTA 4 online ? När jag går in på telefonen i spelet på multiplayer och internet så står det att jag inte är i kontakt med internet. Hur gör jag för att spela GTA4 online på PC :)
  12. Har man en Infernus så har alla det. Jag såg 15 infernus på rad en gång, (BILD BEVIS FINNS) Så svårt var det väl inte att förstå? Eller :huh:
  13. Du kan putta en Infernus med DIN Infernus till ett Safehouse. Du kan oxå leta rätt på en Infernus i DIN Infernus. Sno Infernusen som står parkerad. Hoppa in i den och kör fram den en bit men du måste fortfarande se din Infernus. Efter det går du tillbaka till den Infernusen som du kom med och kör fram den ca ett kvarter framför den andra. OBS! Du måste ALLTID se den bilen som du parkerat!
  14. Är du säker på att ditt grafikkort pallar det :) Kolla inställningarna, kan vara något knas
  15. Har då en ny fråga, och istället för att skapa ny tråd så fortsätter jag här. Frågan är , Kan man få en polis uniform? Och isåfall var samt hur?
×
  • Skapa ny...