Hoppa till innehåll

Codspelaren

Medlem
  • Antal innehåll

    36
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man

Codspelaren's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Tönt... du vet inget om spelvärlden eller?Vilka spel som är bäst? Asså du fattar inget!!!!!!!!!
  2. metalkungen har helt rätt!Det är fan du som inte fattar något din jävla sopa! :@
  3. HAHAHA SOPA!!!

    DET ÄR WUNDER WAFFE DG-2 INTE WONDER WAFFLE XDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXD

  4. Det här blir famej det sista jävla tråden jag skriver på det här jävla forumet man ber om ett rimligt svar och vad får man du kan ingenting vafan e det för jävla svar fuska.se e ju faan det sämsta jävla forumet som finn allt jag har skrivit så har jag fått en kränkning som svar av någon jävel som tror han e Gud om någon moderator läser detta så kan han famej ta bort mitt fucking account som jag har haft sååå mycket nytta utav det enda jävla svaret man kan få på den här jävla hemsidan är antingen en kränkning eller så tror dom att man inte kan ett jävla dugg jag ber ju bara om ett fucking svar kan jag inte få det istället för någon annan jävla skit som någon kastar på mig kiss My fucking fat ASS jag hatar det här här jävlaforumet har gett mig 0 vettiga svar detta e bullshit att fuska.se är Sveriges största forum BULLSHIT! Här har ni min kontoinformation jag vill inte ha det ifall jag skulle sälja det skulle jag inte ens kunna sälja det som guld ljo55 lollipop gör vafan ni vill med det
  5. Mitt virusprogram har inte hittat några virus i datorn
  6. Jag har en acer aspire 7220 med 4gb DDR2 ram, AMD sempron 3600+(2.0 Ghz, 256 kb L2 cache), NVIDA GeForce 7000M TurboCache, 120GB HDD o lite grejer vet inte vad allt betyder men skrev det som stod om datorn. Använder Windows Vista Home Basic 32bit, har senaste uppdateringarna. Jag har 2 problem. 1. ibland när jag använder datorn blir skärmen bara svart sedan startar den på nytt (tror det kallas att den krashar). 2. När min elkabel till datorn inte är ikopplad kan jag inte ändra volymen. Finns det något sätt att lösa dessa problem?
  7. Jag är så noob man kan vara på wow, men jag tycker det är väldigt kul och min fråga e finns det något sätt att prata med en kompis i tex. Skype fast utan att det laggar. Jag har provat ventrilo men jag förstod ingenting av det. Kan någon hjälpa mig med ventrilo eller ett addon eller annat.
  8. Ja har redan tagit upp det och det verkar ha slutat. men om dom börjar igen ska jag hälla i saltpetersyra i deras lås på skåpen. :evil:
  9. De enda lagar vi judar följer är de som näms i Torah. Det enda jag är emot är privatiserad sjukvård. Jag e inte jude, jag äter inte barn, jag stjäl inte jag har aldrig handlat med dallas och jag ljuger inte ofta, det händer att jag ljuger men det e inte ofta. Jag är emot allt vad nationalsocialister heter.Jag kaxade lite men en som går i 7an (jag går i 8an) den ungen e "Nazist". Tur att call of duty 5 finns :D . Jag är inte rädd för dom som gör det, jag tycker att det e jääävligt fegt att gå på mitt skåp istället för mig.
  10. okej då morsan har lite kontakter på socialen dom får göra en utredning då
  11. Om jag berättar för min klf borde jag få sätta upp den eller? Det har liksom pågått i flera dagar annars kanske jag samlar upp urinet i en påse som bevis. Jag kanske ska skaffa uv-lampa så kan jag leta efter fingeravtryck? Har ni ideer posta dom här.
  12. Min lärare vet om att dom håller på och har berättat det för deras klf sedan har deras klf pratat med deras föräldrar. Tack för länkarna nu har jag lite å kolla, ni får gärna skriva in fler om ni har. tack för länkarna men jag behöver typ en kamera där iallafall linsen får plats i en 2 mm tjock springa. jag tror inte det finns men man kan ju hoppas
  13. Jag har problem med att några nationalsocialister håller på att rita hakkors och hälla urin på mitt skåp i skolan, jag vet vilka de är men har inga konkreta bevis. Så jag undrar finns det någon typ "spionkamera" som är så liten att den får plats i springan längst upp i ett skåp? Den måste ha lång batteri och inspelningstid. Så att när jag har tillräckligt med bevis ska alltihop till polisen så blir det en anmälan. Har redan sagt till min klassföreståndare att dom gör det men utan effekt. Hela min helg håller på och blir förstörd bara för att dom håller på.
  14. Codspelaren

    Cod 5 Clan!

    Jag joinar, adda Swenssons har ingen mikrofon än men ska skaffa det. Har bara map pack 3 just nu
×
  • Skapa ny...