Hoppa till innehåll

Olav96

Medlem
  • Antal innehåll

    31
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Olav96's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Hej jag har ett problem med sim city 4. När jag instalerar spelet är det lite konstigt. Disk 1 funkar perfekt men med disk 2 får man installera manuelt. Ja och sedan när man starat spelet funkar det men när man startat en stad så kan man spela i ca 1 min och sedan stängs det av. Desutom syns inte vägarna runt husen. Skulle vara tacksam till hjälp. Mvh Olav
  2. jag var lite osäker men på min dator står det 2048 mb. På skärm instälningar. vad ska jag göra då
  3. Jag kunde inte byta spelet, ska prata med de som gjort spelet
  4. jag använder Ati Radeon HD 4670. Jag har alla de bästa drivrutinerna. Jag ska ändå byta spelet i morgon.
  5. Spelet kräver 256mb grafik, rekomenderade 512mb. Jag har 2012mb. Jag prövade på en annan dator och det var exact samma problem.
  6. Jag har haft flight simulator x ganska länge när jag upptäcker expansionen mega airport stockholm arlanda (http://www.flightsimstore.com/product_info.php?ref=37&products_id=830&affiliate_banner_id=1). Jag tyckte det var jätte coolt med att köra på en sån detaljerad Arlanda. Så jag köpte spelet för 250 kr och när jag kommer hem installerar jag spelet och det tog 15 min och sedan startar jag spelet. Man ser att Arlanda är större och så men. Mer landnings banor. Men det finns inga hus. Alla gatar är borta man ser ingeting. Jag blev väldigt besviken. Där husen skulle stå var marken svart. Har jag glömt någon uppdatering eller. Skulle var väldigt tacksam till hjälp. :( :( Olav
  7. Olav96

    Hjälp

    Ok här är bilden
  8. Olav96

    Hjälp

    Hej jag behöver hjälp med Empire total war, jag har kunnat spela det förut men jag har installerat för många mods och spelet började att gå sönder. Då beslutade jag att avinstallera spelet men när jag gjort det så installerade jag spelet igen men då gick inte spelet att starta. Jag har veriferat alla filer och första gången saknades en fil men det gick ändo inte att starta spelet, jag veriferade alla filer igen men då saknades det ingen fil. Det gick inte att starta spelet. Vad ska jag göra. :( :( är tacksam till svar.
  9. Kan inte någon svara?
  10. Hej jag undrar om man kan på nått sätt va alla länder på Road to Independence-kampanjen Part 4. Skulle vara lite coolt då. Är tacksam till svar. :) :)
  11. Olav96

    Teknologier

    Jag har bara en college och där går det in att fixa fram teknologier. Måste jag ha ett universitet.
×
  • Skapa ny...