Hoppa till innehåll

bmachina

Medlem
  • Antal innehåll

    4
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

bmachina's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. ett annat tips är att inte basera något av dina val i livet på skrämseltaktik som någon främling postar på ett internetforum
  2. "Tro inte på allt som regeringen säger!" *sväljer allt som sägs på Internet* Bara här i tråden så har folk redan tillbakavisat allt som sagts, jag förstår att det är roligare att tänka sig att vaccinering är någon slags komplott av frimurare men att ett fåtal farit illa av vaccinering är inget bevis på detta. Undvik för all del att vaccinera dig om du vill det men varför dra med sig andra ner?
  3. En annan av moderatorerna har ju sagt "Tråden är inte till för att argumentera, utan för att varna.", så vad är ens ämnet vi ska hålla oss till nu när varningen är skriven och argumentering inte är tillåten? Ska alla bara hoppa in och skriva "ok då vet jag" eller vad? Nej absolut inte, men att regeringen ljuger om vissa saker innebär inte att världen är fylld av konspirationer utan är snarare något folk klänger sig fast vid för att de själva har så tråkiga och händelselösa liv.
  4. Svårt att vara seriös i en uppenbar skämt-tråd. Edit: Låt oss prata om hur månlandningen var fejk och att CIA låg bakom WTC-attackerna, allt ni tror er veta är lögner!
×
  • Skapa ny...