Hoppa till innehåll

sebastian123

Medlem
  • Antal innehåll

    32
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

sebastian123's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Hej! Jag har ett problem när det gäller min iPhone 3Gs. Jag har iOS 5.0.1 och baseband 05.16.05, vilket betyder att jag inte kan låsa upp operatörlåset med Ultrasn0w. Jag kan inte ändra mitt baseband till iPad's baseband eftersom att min iPhone Inte är en av de äldre versionerna av iPhone 3Gs. Pga av allt detta måste jag nedgradera till min gamla iOS, vilket är 4.0/4.1. Men när jag försöker göra detta genom att klicka på SHIFT + Restore i iTunes kommer det bara upp en massa errors. Vet nån hur jag ska göra för att nedgradera till 4.0/4.1? Tack på förhand! :)
  2. Hej! Jag har en iPhone 3Gs med iOS 5.0.1. Jag har Jailbreakat mobilen med hjälp av sn0wbreeze, och det har fungerat perfekt. Problemet är att jag inte kan låsa upp operatörlåset med ultrasn0w i ''Cydia''. Jag misstänker att detta beror på mitt baseband som är: 05.16.05. Eftersom att inte ''ultrasn0w'' fungerar med detta baseband vet jag inte vad jag ska göra. Jag vill inte ändra mitt baseband till iPads ''06.15.00'' baseband eftersom att min iPhone inte är en av de ''äldre'' versionerna av iPhone 3Gs. Vad jag har hört så går mobilen sönder om jag försöker. Jag har även försökt att nedgradera mitt iOS till 4.1 för att jag har SHSHs i den versionen, men iTunes vill vill inte nedgradera när jag försöker göra en SHIFT + Restore. Jag vet som sagt inte vad jag kan göra. Jag skulle verkligen uppskatta om ni kunde försöka komma med seriösa svar som faktiskt fungerar! :rolleyes: Tack på förhand! :)
  3. Har redan testat men man kan inte ändra någonstans :/
  4. Hej! Jag har laddat ner Tony Hawk's Underground 2 på min dator, allting funkar perfekt, förutom att jag inte kan styra. Det står inga instruktioner men jag antar att det är meningen att man ska använda typ nån kontroll till spelet. Men man ska även kunna använda mus och tangentbord, men det är det att jag vet inte hur man ändrar inställningarna till det. Är det nån som vet hur man gör? Tack i förhand!
  5. Jag har modat ''santa claus mod'', och i det modet så får man en ''Tomte ö'' där man har ett hus, fast där är ingen sån dära diskett sak som man använder för att spara sitt spel. Jag bara undrar om och hur man kan lägga till en sån diskett som man sparar med i spelet? På valfri plats då. Tack i förhand för hjälpen!
  6. Tack så mycket! Jag är faktiskt inte så rädd för han nu längre, men ja... tack för svaret :)
  7. Hej! Jag är en kille som går i 7:an, och det finns några st i 8:an som bara inte kan sluta hålla på! Det roliga är att en kompis till mig är ''typ'' kompis/bekant med en som håller på, han har även bråkat med honom, och min kompis då har sagt till mig att jag inte ska vara rädd för honom. Detta för att jag enligt min kompis är MYCKET starkare än mobbaren. Mitt problem är att när jag t.ex. kommer hem eller nåt så är jag riktigt förbannad på den killen som håller på, men jag blir smått rädd för honom när jag ser han i skolan! Det roliga är att jag är 1.88 cm lång, och har väldigt mycket styrka... men jag vågar inte stå upp för mig själv. Jag vill jätte gärna ha tips och svar, och btw... killen mobbar inte mig fysiskt, utan psykiskt. Visst när jag går förbi han så armbågar han gärna mig, men annars brukar han kalla mig och mina kompisar ''bögar'' eller liknande saker. Och nej jag vill inte ha en massa svar som innehåller t.ex. ''Det är bättre att prata med rektorn och bla bla bla'', Jag tror tyvärr inte på sånt skit, det enda som funkar för en dum jävla mobbare är stryk, tyvärr. Och egentligen så hade jag nog inte haft några som helst problem att ge han vad han ''förtjänar'', men av någon anledning så blir jag rädd när jag ser han. Jag vet inte vad jag ska göra... Men tack i förväg och tips och sådant skulle sitta fint ;D
  8. Jag är: 13 år 185 cm lång 63 kg
  9. Jag har inte Real ID!! jag kan inte adda någon via Real ID, bara character name!! När min kusin spelade på min dator så kunde han adda via Real ID, och alla andra. Men inte jag... tycker att det är lite skumt. Om det har nånting med expansionen så har jag endast vanligt WoW och burning Crusade...
  10. Tack så mycket!! jag stängde faktiskt av datorn för att jag skulle gå och lägga mig, men nu så laggar det inte så mycket! tack! :)
  11. Mitt WoW laggar av någon anledning. Jag har precis installerat den nya patchen till Cataclysm (expansionspaket). Min hårdisk ligger på 1000 gb och har ungefär 859 gb kvar (den hade endast 931 gb från början). Jag har den senaste DirectX, vilket vill säga DirectX 11. Jag har sänkt grafiken till det minsta, och kör i windowed mode, vad är problemet? skriver lite information om datorn och internet- Processor- AMD Athlon II X4, 2,09 GHz. Moderkort- ASUS M4A77T motherboard. Grafik Kort- ASUS EAH5450 HDMI 1 gb grafikkort. Ram Minne- 4 gb. Internet- Tele2, 24 mbit bredband. Och det är ingen annan som använder vårat (familj) internet för att vi har en jätte svår kod. Trots detta så stor laggar WoW HELA tiden... kan någon hjälpa mig att klura ut detta? Det kan kanske vara för att jag har installerat den nya patchen 4.0.0, men det borde inte lagga. Det laggade även innan också, trots en bra dator. :/
  12. precis fått den, 859 GB utav 931 GB, bara nån film eller två, och WoW då, med patcher. Internet- Tele2, 24 megabit bredband, kapacitet 54.
  13. sebastian123

    Wow Laggar.

    Varför laggar mitt WoW? kan knappast vara datorn, och vårt internet är helt okej... Processor- AMD Athlon II X4 2,09 GHz. Ram- 4.00 GB. Grafikkort- 1 GB. 64 bitars Windows 7. Vad är problemet?!
  14. För nån dag sen så regnade det ute, och då läggde jag mobilen i min ryggsäck, och det blev blött på insidan av ryggsäcken. Sen så la bara mobilen av, och sen så gick det att ladda mobilen, men pekskärmen är tyvärr i sönder, Man ser typ MÄRKEN av vatten på skärmen när mobilen har satts igång. Så snälla kan någon hjälpa mig!!! (Pekskärmen går EJ att använda längre) :(
×
  • Skapa ny...