Hoppa till innehåll

azazoo

Medlem
  • Antal innehåll

    22
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man
  • Ort
    kristianstad

azazoo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. azazoo

    Fraps Problem

    fins ingen sådan instälnig i fraps. inte i min iallafal. tack... jag kollade det men kunde tyvär inte hitta något som gorde hanns röst högre.
  2. azazoo

    Fraps Problem

    Hej! jag brukar spela in med fraps när jag och en kommpis pratar via skype och sedan lägga ut på youtube. men man kan knapt höra han om man väljer Use windows input i instälningar och om jag använder Detect best sound input så hör man knappt mig. så om någon vet eller har förslag om hur man fixar detta så skriv det tack. tack i förväg.
  3. azazoo

    Gameplay

    ok... tack men men villket program? jag har bara windows movie maker.
  4. azazoo

    Gameplay

    Hej Jag bara undrade om hur man filmar sig själv spela ett spel på datorn?(så att man ser det i ett hörn på videon) jag har fraps men det går inte och filma sig själv på det. bara spelet. här är hur jag menar: tack i förväg.
  5. azazoo

    Saw The Video Game

    Hej... jag bara undrar om det finns något fusk eller så till saw the video game på pc.för jag har fastnat på första banan när man ska över den där brädan med massa spikar under eller något.jag har försökt att gå på brädan och följa instruktonerna som man får men jag trillar bara ner.har sökt på google men hittade inget. så om någon kan hjälpa mig så skriv det... snälla
  6. azazoo

    Göra Gameplay

    ja men för det första så är jag bara 13 så jag har inget bank konto. för det andra så ska jag spara mina pengar till att bygga en ny dator.
  7. azazoo

    Göra Gameplay

    tack men det pogramet kostar väll... annars så kan man jö bara spela in 30 sec i taget...
  8. azazoo

    Göra Gameplay

    Hej! jag har försökt och göra en gameplay på min dator och lägga ut på youtube men när jag har börjat spela in mitt spel (inte med kamera) så får jag aldrig in mina typ komentarer i videon. så jag undrar om det fins något pogram som man kan spela in och komentera samtidigt? har tyvär inga pengar att köpa ett pogram så allra hällst ett gratis. här är ett ex:
  9. azazoo

    Steam Hjälp

    jag har det... men som ett non-steam game. eller mosste man ha det på steam?
  10. azazoo

    Steam Hjälp

    kanske... men jag laddade ner zombie master 1.2.1 lagligt denna gång. och det fungerar perfekt.
  11. azazoo

    Steam Hjälp

    Hej! jag har laddat ner portal prelude gratis från internet. men när jag har instalerat spelet så står det att jag ska starta om steam villket jag gorde. men sen när jag tryckte på library så fanns inte spelet med... det hände samma sak med garrys mode. så om någon vet hur jag ska göra för att starta spelet så snälla skriv det?
  12. azazoo

    Förstöra Saker

    jag har jö redan sagt at jag har sökt på google men som synd så hittade jag inge. och tack för länken men som synd är så blev det rätt så tråkigt efter ett tag. och jag glömde säga förut att jag har inget emot att ladda ner pogram och sont laglit.
  13. azazoo

    Förstöra Saker

    hej! ibland när jag är lite sur så vill jag förstöra saker men hällst inte rediga saker. så jag frågar om det är någon som vet något pogram eller spel till dator där man kan förstära massa saker? jag har försökt och söka på google men hittar inget och hittade inte heller något forum om det. och om ni vet kan ni då ochså skicka med en länk tack. tack i förväg.
  14. hej. jag har ett litet problem med need for speed most wanted. jag har tappat bort koden till det. så jag kan inte instalera det. så snälla kan någon ge mig koden till need for speed most wanted.
  15. azazoo

    Fear 2

    Tack. nu ska jag bara leta upp var jag är.8D
×
  • Skapa ny...