Hoppa till innehåll

Funkis

Medlem
  • Antal innehåll

    69
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man
  • Ort
    Stockholm

Funkis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Funkis

    Cannabis

    Den där videon är inte svensk narkotikapolitik. Hon är visserligen en politiker inom det området, men vill ni veta var den antiliberala narkotikapolitiken finns så ska ni besöka drugnews.nu och rns.se.
  2. Funkis

    Religion

    Buddhister i Tibet har ju mördat kristna missionärer, de är inte rent ut sagt oskyldiga de heller.
  3. Funkis

    Ima Let You Finish!

    Som ni kanske vet så har Kanye ännu en gång gjort bort sig på en MTV-gala. Han ställer sig upp och säger "Taylor, Im really happy for you and Ima let you finish, but Beyoncé had one of the best videos of all time! All time!". Nu har det dykit upp parodier på det här med olika bilder som t ex. http://imaletyoufinish.com/wp-content/uploads/2009/09/kanye-godzilla.jpg http://imaletyoufinish.com/wp-content/uploads/2009/09/animated-kanye-west.gif Ja ni fattar, kolla vidare på www.imaletyoufinish.com. :rolleyes:
  4. Hej. Jag håller på och arbetar med en liten intervjusamling i min skoltidning. Idén är det att jag ska göra som en street style - att man frågar om personens kläder, varifrån man fick de där skorna osv - om människor som var med på skolans karneval. Det handlar om runt 15 pers jag ska fråga och de två första frågorna i intervjun är "Vad föreställer du?" och "Varifrån fick du tag i dina kläder?". Den tredje frågan ska vara en fråga som inte har något alls med saken att göra, det kan vara "Vilken facebook applikation använder du mest?" eller "chilla en dag med knutbypastorn eller Helge Fossmo?". Det ska vara en helt slumpmässig fråga, lite humoristisk, men läsarna ska kunna relatera sig till dem. Behöver lite hjälp med att komma på dessa frågor, tack i förväg!
  5. Host. Det är nu han borde lära sig tonskillnader och öva. En bra sångröst kommer inte av sig själv.
  6. Funkis

    The Venus Project

    Det beror på hur du definerar anarkism och hur ett anarkistiskt samhälle fungerar, om du är ignorant så ser du anarkism som enbart ett laglöst samhälle utan ett rättssystem, isådanafall, ja det är det sista steget. Så jag hade alltså rätt. The Venus Project är fundamentalister av anarkism och ändrat namn på det. Fast missförstå mig inte, kritiserar inte idén. Försöker bara klura ut baktanken.
  7. Hur vet vi att den här sortens forskning inte redan pågår?
  8. Funkis

    Invandring.

    Sånt har har ju funnits i åratal. Judiska ghetton, China town, little italy, ja det finns överallt. Låt dem känna lite samhörighet, det skadar inte oss någonting.
  9. Funkis

    The Venus Project

    Men är The Venus Project en sorts vidareutveckling på anarkism? Det är vad jag får för mig.
  10. Din musikaliska kompatibilitet med abadtouch är Hög.
  11. Funkis

    Dödsstraff

    Varför då? Största anledningen till varför kriminella inte vill begå några brott mer är oftast för att de inte vill sitta i fängelse. Behöver man förklara mer?
  12. Funkis

    Dödsstraff

    Jag tror att ni förstår mycket väl att psykiatrisk vård innebär inte mer än att gå till en psykolog 2 gånger i veckan. Man ska sitta sitt straff och efter det kan de få besöka en psykolog. Då kan de komma någonvart.
×
  • Skapa ny...