Hoppa till innehåll

ShamanOwns

Medlem
  • Antal innehåll

    20
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

ShamanOwns's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. men vilken spec ska man lvla med som warlock? för jag vet inte vilka spells man ska använda om man tex är destruction(för det är den specen jag helst skulle vilja vara).. och hur lång tid kommer de att ta för att lvla upp en warlock till 80 me lvling shoulders???
  2. jo tjena,har tänkt att börja köra en ny klass nu men vet inte riktigt vilken! jag har en 80 pala och en 76 dk men känner inte för att lvla upp dkn för de e så tråkigt. funderar typ över en caster klass,men inte en ele shaman för det suger(tkr jag iaf)... och sen har jag en annan fråga... om jag ska lvla upp en mage,kommer det ta lång tid att få den till 80 om man har lvling shoulders och lvlar i ungefär 5 timmar per dag?..för jag spelar resten på min pala jag e tacksam för svar!!
  3. lvlat min shaman lite,fast jag vet inte om jag ska lvla upp min 71 dk eller om jag ska spela upp min shaman på lvl 51. jag lvlar redigt segt med shamanen. fast lvlar ganska segt med min dk med. är sugen på att heala som shaman men det lär typ ta 1 månad innan jag blir 80 hehe
  4. jag dödade lvl 33s när jag var 29 med min paladin=D
  5. spelar du inte wow längre? du hade ju typ 2 eller 3 lvl 80s ju ;)
  6. jo jag skulle testa logga in idag på mitt account,men det står bara autenchating eller vad det nu heter. jag har testat allt detta: -Restartat wow -kollat internet anslutningen -reparerat mitt internet även om internet anslutningen var ok vill ha snabba och seriösa svar tack!!! ps. vill helst inte reparera wow för jag har ganska mkt addons som jag inte vill ska bli förstöra eller vad man nu ska säga om jag reparerar edit:nu står det connecting och sen login server down istället för det andra,vad menas med det här da??
  7. tjena! jag har typ tänkt byta min lvl 30 warrior mot en 30 hunter med en kompis,men jag undrar hur man ska göra..och sen har jag ännu mer frågor om det: 1. hur gör man(som jag frågade ovan)? 2. Kommer gearet typ ändras eller något? 3. det händer väl inget med mina andra characters om jag byter min warrior? 4. är det ett bra val att byta ut min warrior mot hans hunter? tack på förhand!!
  8. glömde skriva för 4 dagar sen [Level 80!] äntligen asså! :D
  9. jo det är så att jag körde recruit a friend på min paladin och nu är den 80(en kompis hjälpte mig väldigt mycket,annars hade jag typ bara varit 60 nu). Och så har jag det slöa 150% mountet som jag fortfarande tkr är slött även om de ändrade det i patchen...så jag undrar hur jag ska få tag i pengar så jag kan köpa epic flying. jag har mining och jewelcrafting som proffessions fast mining har jag bara 250 och jewelcrafting bara 100,och mining är jätte segt att lvla tkr jag. så finns det något sett så jag kan köpa epic flying för det jättedyra priset 5000g??
  10. Hade du försökt sälja den cirka en månad innan 3.2 hade du kanske fått 1000 kr och kanske lite mer.Men efter Patch 3.2 förenklingar i spelet så tror jag inte accountet är mer värt än 700kr, om man tittar noga. Sen har Blizzard gjort det så de möjligt och byta sida snart med sin karaktär, då sjunker folks sökandet på en särskilld sida för och spela med kompisar. Jag skulle sagt 700kr och då ska du va glad för det också. när kommer det ut så man kan byta sida? och kommer det kosta något? on topic: Tror du kan få iaf 800-1000 kr för det
  11. okej tack för alla svar!! tror jag blir blood elf female då i alla fall :)
  12. tjena. Har gjort en blood elf paladin female och jag har precis börjat tanka lite..fast problemet är att jag tkr att female ser så svaga ut som tanks så jag skulle vilja byta namn och ändra till male. men det allra största problemet är att jag inte får byta för att mina föräldrar tkr typ att det är för dyrt att betala 150 kr för det och de vill inte lägga ut ett visa kort på internet eller så. så hur ska jag göra för att kunna övertala dem så jag får göra det, och kan man betala på något annat sätt??
  13. ok detta var inte idag men igår så lvlade jag 50 på min shaman :D e skitnöjd med det fick ganska grymma spells me :D Och idag har jag än sålänge gjort quests och kanske ska göra sunken temple sen......
  14. okej det verkar ganska komplicerat eller så :P kommer nog inte kunna lära mig koda heller hehe men man måste alltså lära sej koda eller kan man skippa det och typ ladda ner något program som kodar åt en eller något? och addeB,det skulla vara schyst om du letade upp guiden;)
×
  • Skapa ny...