Hoppa till innehåll

nazar96

Medlem
  • Antal innehåll

    23
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

nazar96's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. kolla om det står infancuste där nånting sånt om det finns inte då kan du inte köra online bara via ad hoc med en kompis. Du menar Infrastructure? Ja, Det finns och man kan spela online det är bara att det är något fel, de kanske har lagt ner servarna men det borde stå ngn stans på internet, men det gör det inte. ok om du säger att det finns infrastructure i spelet då går det inte typ ett fel. Men snälla snacka inte om sånt du inte fattar... Infrastructure är när man spelar mot andra över internet, det är det i alla psp spel. jävla cp jag vet vad infrastructure är lägg dig inte i och det är inte i alla spel är du dum eller? aså du är cp. Ursäkta? Det är klart jag vet att man inte kan spela online i alla spel, jag menade att om man kan spela online på spelet så finns det infrastructure, det är det som är själva är onlineläget. Du sa ju ok om du säger att det finns infrastructure i spelet då går det inte Alltså menar du att om det står infrastructure någonstans i spelet så går det inte spela online... Du får formulera dina svar bättre... ONT: Finns det någon som vet vad problemet är när det inte går att skapa en profil?? råka säga fel.
  2. kolla om det står infancuste där nånting sånt om det finns inte då kan du inte köra online bara via ad hoc med en kompis. Du menar Infrastructure? Ja, Det finns och man kan spela online det är bara att det är något fel, de kanske har lagt ner servarna men det borde stå ngn stans på internet, men det gör det inte. ok om du säger att det finns infrastructure i spelet då går det inte typ ett fel. Men snälla snacka inte om sånt du inte fattar... Infrastructure är när man spelar mot andra över internet, det är det i alla psp spel. jävla cp jag vet vad infrastructure är lägg dig inte i och det är inte i alla spel är du dum eller? aså du är cp.
  3. kolla om det står infancuste där nånting sånt om det finns inte då kan du inte köra online bara via ad hoc med en kompis. Du menar Infrastructure? Ja, Det finns och man kan spela online det är bara att det är något fel, de kanske har lagt ner servarna men det borde stå ngn stans på internet, men det gör det inte. ok om du säger att det finns infrastructure i spelet då går det inte typ ett fel.
  4. jo men jag har uppdaterat till verison 5.50 går det nu då eller? nej det går inte då bara på firmware 5.03 eller firmware som är mindre än 5.03 som typ 5.02
  5. kolla om det står infancuste där nånting sånt om det finns inte då kan du inte köra online bara via ad hoc med en kompis.
  6. käften fanboy ps3 äger faktiskt och kan du ens säja varför den suger? fanboy skaffa ett liv. kanske för att den är dyr därför köper ingen men den suger inte testa den först innnan säga nåt nintendo fanboy.
  7. nazar96

    Ps3 Spel

    har du inget liv eller? han fråga favorit spel till ps3. mina spel är killzone 2 och gta iv.
  8. aså leta på google. men här du kan få en video som hjälper dighttp://www.youtube.com/watch?v=LkMO6yFa76U .
  9. nazar96

    Trials Hd

    lol det där spelet kan man köra på internet. varför ska du köpa den när du kan köra grattis på pc.
  10. jag vill fråga en sak om xbox 360 går det flasha alla xbox 360? eller bara dom gamla modelerna?
  11. nazar96

    Ps3 Trophies

    jag har 1 platinum på cod 5 :)
  12. orka 4an! inte kul bara springer och skjuter cod mw2 är bäst. killen köp killzone 2 den är bra. Modern Warfare 2 är inte ute än? vet men jag bara sa att han ska spara pengar på mw2 än köpa cod 4 som är dålig.
  13. man kan ju faktiskt grilla på den vänta tills den blir varm när du spelar sen öppnar du uppe på ps3an sen lägg nåt på hårddisken så att den blir inte smutsig av maten och sen bara väntar du tills den blir varm sen bara grillar du :P
  14. nazar96

    Psn Sharing

    dom finns ens inte till ps3 noob.
×
  • Skapa ny...