Hoppa till innehåll

Dark Link

Medlem
  • Antal innehåll

    578
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Ort
    Water Tempel, Hyrule

Dark Link's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Har tre: Pit, Snake (såklart) och Fox
  2. Jag och en kompis slog 798.8 :lol:
  3. Minns inte alla, och har inte Wiit här just nu... får skriva in sen. Jag har inte satsat så mycket på Solo, men jag och en kompis satt i timmar och körde Co-op på Target Test. Vårt bästa är level 1 med Fox och Falco på 4 sekunder och 76 hundradelar.
  4. Jag har klarat Adventure på Intense, man får lika mycket som på Easy. Det du ska göra är: 1. Gå igenom alla dörrar som finns i Adventure 2. Klara alla banor och få alla karaktärer inklusive hemliga att gå med i ditt team 3. Hitta alla "Golden boxes" som för det mesta finns i gömda rum, men också på banorna Du får absolut ingenting när du får 100 %, men om man lyckats med det utan att fuskat och kollat nån guide, har man nåt att skryta med.
  5. Det ända jag inte tycker om är att Lucario är den nya Mewtwo, fast bättre såklart, Mewtwo var så grymt seg och såklart Pokemon Trainer. Dom få gångerna jag blivit tvingad att köra med honom i Adventure har han varit helt sämst. Jag märker knappt nån skillnad på alla tre pokemonen, förutom B attackerna. Pokemon Trainer skulle man kunna klara sig utan, men de andra är okej att ha i spelet. Då blir det 4, och det är det från 4 från Mario och Zelda också. (5 från Zelda om man räknar med Sheik)
  6. Wow. Har alltid letat efter katana. Bra karta.
  7. Toad är omöjlig att få även med Action Replay. Toad i ssbm är ett aprilskämt från 2001 och otroligt nog finns det fortfarande folk som tror på det. Master/Crazy Hand går däremot att köra som, men man måste ha en speciell kod för att kunna styra dom. Chansen att gamecubet eller minneskort m.m. går sönder pga AR är mindre en 1 på miljonen. Action Replay är väldigt säkert, och för dom som är oinformerade ska det även komma ett Action Replay till Wii :)
  8. Dom tre favoriterna är SSBM, Zelda: Twilight Princess och Rayman 3: Hoodlum Havoc
  9. Bästa: Zelda, men SSBB kommer utan tvekan bli nya favoriten Sämsta: Far Cry: Vengence Konstigast (som i mest ologiskt): Super Mario Galaxy
  10. Zelda Wind Waker/Ocarina Of Time/Master Quest.
  11. Dark Link

    Wii Bowling

    Inte gjort det själv, men en kompis till mig brukar göra det hela tiden han kör det. Det har han gjort sen första gången han körde det, vilket måste vara för nästan ett år sen nu.
  12. Dark Link

    Wii Sports

    Jag har. (Onödig tråd?)
  13. Dark Link

    Knuckle

    Snabbaste sättet att kolla kön i Sonic spel är att helt enkelt kolla vilka som har kläder på sig (förutom skor). Alla som bara har skor på sig är killar och tvärtom. Gäller alla förutom Eggman :lol:
  14. Ja, råkar ha lite onödiga bilder i Photo Channel. Går det att ta bort dom utan att ha ett SD-card och går det över huvud taget?
  15. Kommer inte ihåg exakt (eftersom jag inte har internet på mitt wii) man har för mig att spelen är dyrare ju nyare de är. NES - 500 poäng SNES - 800 poäng N64 - 1000 poäng
×
  • Skapa ny...