Hoppa till innehåll

UPO

Medlem
  • Antal innehåll

    106
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man
  • Ort
    Pappas pung

UPO's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Nice det måste ha varit att handla för 1000 med ett presentkort på 100. 10*100=1000...
  2. SLUTA BUMPA TRÅDAR SOM REDAN HAR FÅTT SVAR!
  3. Tycker inte kontrollerna i Killzone 2 är sega, de är sköna.
  4. Tror inte han kommer göra någon grupp alls. Det var snart två månader sen den senaste postade i den här tråden.
  5. Köp det inte. Kampanjen är överdrivet svår och frustrerande, fiender respawnas i likhet med Call of Duty: World at War, och det finns knappt någon som kör online. ( Runt 250 personer kanske är aktiva, som man kan jämföra mot Halo 3's 40000 personer. ) Det enda bra med KZ2 är atmosfären och grafiken men det är allt. Grejen är ju den att Guerilla är väldigt tekniskt kompetenta, men inte har särskilt stor erfarenhet av att faktiskt göra underhållande spel. Finns det nåt annat bra FPS till PS3? Gärna med bra grafik :D EDIT: Laddade ner demot och har spelat genom det fem gånger. Fyfan va kul, blir nog att jag köper det.
  6. Funderar på om jag ska köpa Killzone 2. Det har fått 5/5 på typ alla internetbutiker och Gamespot sa så här, "The best first-person-shooter ever made on any console." Nån som tycker jag ska köpa det? Har hört att kampanjen inte är lång, men jag kommer väl spela mycket online.
  7. UPO

    Upo!

    Du var inte TVUNGEN att visa svaren, du gjorde de helt själv. Hur gammal är du? Men seriöst, nu får ni ge honom en varning.
  8. Tycker den ser konstig ut :S för mycket lila imo Båda var snygga, dock förstör texten hela bilden, googla på fonts och sök fram fonts, sen lär dig hur du får fonts att smälta in i bilden. mm,får lära mig text bättre Jag ser att du börjat att titta på tutorials. De är bra, men försök att inte härma tutorialen helt utan använda kunskap från olika.
  9. UPO

    Kluringar

    Tråden blev låst för att den var onödig och kluringarna var jätte enkla.
  10. Blev inte nöjd med den här :/
  11. Du borde ta bort Waterfall och Surf/Hydropump.
×
  • Skapa ny...