Hoppa till innehåll

m00w

Medlem
  • Antal innehåll

    24
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

m00w's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. m00w

    Lockerz.com

    Idag kl 8 eller nåt så kommer de att säga vad de nya grejerna är och hur mycket de kommer kosta! Samt vad frakt kommer gå på etc etc :) snart smäller det
  2. m00w

    Lockerz.com

    Kittypaw ingen här har fått något eftersom de inte fraktar internationellt än.
  3. m00w

    Lockerz.com

    Nä men jag menar att du är 100% säker på att det inte syns efter att du loggat in, kom ihåg att det resettas vid tvåtiden varje natt så du kanske loggat in en gång kl 14 och en gång kl 01 och trott att det varit fel när det egentligen inte hunnit resettas än.
  4. Snark ingen vill ha dina invites, finns en lockerztråd här redan: http://www.fuska.se/forum/index.php?showto...48&start=48
  5. m00w

    Lockerz.com

    Jag hade det problemet tidigare och mailade dem. Visade sig att man får PTZ men att det buggar och inte visar rätt siffra. Om du är 100% säker på att dina PTZ inte visas så är det bara att maila [email protected] så fixar de det.
  6. m00w

    Lockerz.com

    Vadå hjul? O.o
  7. Finns redan en tråd för detta: http://www.fuska.se/forum/index.php?showtopic=122695 Jag kan invita också...
  8. m00w

    Lockerz.com

    Jo de kommer höjas - Lockerz själva säger att detta är för att matcha alla nya sätten som kommer för att skaffa PTZ men jag tror att det även är för att folk inte ska få saker så fort som de har gjort just nu. Man får sina saker myyycket snabbare via Lockerz än vilken annan likadan sida som helst. http://lockerzforum.com/lockerz_discussion...uff_thread.html Där är lite fakta baserad på svar de har fått när de mailat ägaren av sidan... Det står även att priserna kommer vara samma men detta är för den 15:e oktober, i november någon gång så kommer priserna att höjas i och med att det är då de nya sätten att få PTZ kommer. "4. Yes, it will be raised but we're sure the top electronic prizes will go within minutes again given that we are not raising PTZ. In November, we'll need to raise PTZ as we have so many new members and there will be 11+ ways to earn PTZ rather than just two ways." --- Ni som diskuterar hur lång tid det tar att få en TV har inte tänkt på att om man blir Z-lister så är det först 40PTZ bara där från att ha reggat folk, sen 4PTZ för varje extra person över det... Sen får man mer än 2/4 PTZ ibland på frågorna.
  9. m00w

    Lockerz.com

    Jodå i slutet av oktober kommer det finnas 11 sätt att tjäna PTZ på... Fast priserna kommer öka med för att matcha det. Men du kan väl fatta själv att de skulle gå i konkurs direkt om man kunde tjäna en TV på 1 månad :P
  10. m00w

    Lockerz.com

    De kommer höja priserna allt eftersom från vad jag har hört tyvärr. Du kan ju tänka dig själv, de har över 100 000 användare redan... De kan knappast köpa in 100 000 PS3or om ett par månader :P Money: Vad har musikstreaming att göra med en hemsida där man får gratisprylar?
  11. m00w

    Lockerz.com

    Nja inte riktigt, pyramidspel är mer de hemsidor där du invitar folk och sedan tjänar du ett visst % på det som de gör, det gör du inte här... Du får bara lite extrapoäng.
  12. m00w

    Lockerz.com

    Jag kan invita dig fort o lätt om du pmar din mail, jag är ju online nu så. Nej ingen har fått nåt än eftersom att de inte fraktar internationellt förrän den 15:e och sen är allt slut i lager.
  13. m00w

    Lockerz.com

    Sidan är offline just nu.
  14. m00w

    Lockerz.com

    Eller mig! ^^
×
  • Skapa ny...