Hoppa till innehåll

Fjeddo

Medlem
 • Antal innehåll

  3081
 • Blev medlem

 • Senast inloggad

 • Dagar vunna

  1

Fjeddo vann senast dagen på 28 December 2013

Fjeddo hade det mest gillade innehållet!

Community anseende

16 Neutral

1 Följare

Om Fjeddo

 • Rank
  #9 Forumlegend

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Ort
  Luleå
 1. Ah, då förstår jag. Jag får tacka så mycket för hjälpen! :)
 2. Tack, blev lite väl avancerade begrepp dock. Tror iaf att jag löst det själv: 30% återstår efter 42h, det ger ekvationen: Cx^42=0,30C Dividerar med C på båda sidorna: (Cx^42)/C=0,30C/C Nu har vi alltså: x^42=0,30 Alltså är x 42:a roten ur 0,30 vilket avrundat är 0,972. Sedan sätter jag in x=0,972 och löser Cx0,972^x=0,5C. Tänker jag rätt? Vet ej om jag skrivit rätt här, skriver från mobilen. Fråga om ni undrar något! :)
 3. Hej! Sitter och pluggar inför ett matteprov som är på fredag och behöver hjälp med en uppgift. Uppgiften är följande: En patient får en injektion av ett läkemedel. Man vet att denna mängd avtar exponentiellt med tiden. Vid en mätning fanns det efter 42 timmar kvar 30% av medicinen i kroppen. Hur lång är halveringstiden för medicinen i kroppen? Är alltså inte intresserad av ett svar, utan snarare lösningen dit. Hoppas att någon kan hjälpa, är tacksam för svar! :)
 4. Nej, pack köper jag aldrig för coins. Ska nog prova både Yaya och Aguero, Fabregas gillar jag inte riktigt att spela med. :)
 5. Hej! Kanske är fler än jag som lirar Ultimate Team i FIFA 15? Tänkte att vi kunde ha en tråd där man kan tipsa/få tips om spelare att köpa eller lag att bygga. Jag kan väl börja, lirar på Xbox One och har ett BPL-lag. Har ungefär 100k att använda, men vet inte vem jag ska köpa. Tips är välkomna, kan tänka mig att spara upp till 200k och köpa tex aguero, men vet inte om jag är på sugen att spela med honom... Mitt lag ser ni i bilden nedan.
 6. Fjeddo

  The Crew

  Känns inte som något för mig. Nöjer mig med Forza Horizon 2 på XONE. :)
 7. Har en Acer Aspire S7-391. Från slutet av 2012 men är riktigt rapp fortfarande efter en omformatering för någon månad sedan. Något högt fläktljud samt halvdan batteritid (ca 4-5 timmar vid word + chrome), annars är jag fortfarande helnöjd. Lätt och smidig dator. Intel Core i5 3317U 1,7 GHz Intel HD Graphics 4000 13" 1080p-skärm 4GB DDR3 128 GB SSD
 8. Väldigt mycket bättre design än tidigare måste jag säga. Gillar det ljusa, tycker faktiskt inte det är för skarpt. En synpunkt bara, tycker att det borde hete typ "konsolspel" eller "Konsoller & konsolspel" eller liknande istället för "TV-spel". Bara en liten synpunkt.
 9. Håller också med Dave, främst av den enkla anledledningen som Proccito nämner. Spelforumen bör också tas bort. Sen tycker jag även att det inte finns någon mening med att ha allt så uppdelat som det är nu. Med den minimala aktivitet som där är på forumet så ser/känns det bara ännu inaktivare ut med stora uppdelningar. Så komprimerat som det kan bli, utan att det blir för rörigt, tror jag är rätta vägen att gå.
 10. Xbox One, hade 360 också men sålde just iväg det. Äger även ett Nintendo 8-bit men det ligger i någon garderob och samlar damm.
 11. Är egentligen ingen som kan säga vilken som är bäst. PS4 har snäppet bättre hårdvara, men vilken man gillar bäst själv är ju bara personligt. Mitt val föll på XB1 och jag är supernöjd. :) Självklart, men man kan ju ha den till mycket annat också. Jag själv valde Xbox One före PS4 just för att jag gillar UI't mer, tycker att XB1 lämpar sig bättre för mig eftersom att jag har den 50/50 som spelkonsol och "mediaspelare", dvs netflix, viaplay, annan film och liknande.
 12. Jag planerar att köpa det någon gång innan jul. Har inte riktigt tid att spela så mycket ännu, men lagom till julledigheten ska jag nog ha tid att skaffa det. Annars kan du ju kolla Sweclockers bilklubb, mycket trevligt folk att spela med där. :) http://www.sweclockers.com/forum/84-spelkonsoler-och-konsolspel/1322687-forza-horizon-2-sweclockers-bilklubb/
 13. Personligen så gillar jag att byta mobil när det kommer nytt. Inte så att jag byter varje halvår men 1 gång per år brukar jag väl köpa en ny i alla fall. Det kliar lite i fingrarna efter en Note 4 alternativt iPhone 6/6+, men jag tror att jag stannar med min Nexus 5 ett tag till faktist. Känns otroligt snabb och fräsch, speciellt med Lollipop. Så, det blir nog ingen ny mobil för mig i år trots allt. :)
 14. Jag köpte nyss en Xbox One och är otroligt nöjd. Både som spelkonsol men även som "media-maskin". En dator för 7-8k maxar nog GTA och kör BF4 på medium-high settings med 60fps. Så 8k räcker gott och väl för en speldator om du väljer delar själv och inte köper en märkesdator.
×
 • Skapa ny...