Hoppa till innehåll

TheGreenOne

Medlem
  • Antal innehåll

    14
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

TheGreenOne's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. hur gör man ett inbrott? jag har typ klarat den banan där man ska hjälpa ryder göra det, och det står att man kan göra inbrott när man vill, och hur gör man det? och så en till fråga, hur hittar man helena? = vart på contryt? (första staden)
  2. Hej, jag har fastnat på den där nivån när man ska döda alla stora typ hummlor eller nåt, dom är så himla många och jag dör bara hela tiden! det är som en bana, men det kommer hela tiden nya hummlor som är i vägen, och då måste man döda dom, men det går typ inte! HJÄLP?
  3. Någon som vet vart på contryt man hittar Helena? i första staden
  4. hur gör man ett inbrott? :o jag har typ klarat den banan, men det står att man kan göra inbrott när man vill, och hur gör man det?
  5. japp menar san andreas, vet att det står IV där uppe men glömde skriva att jag menade san andreas ^^
  6. hehe.. jag har nåra saker.. tex, när man har 3 stjärnor och flyger om kring med jetpack, då är det roligt att lyssna på poliserna i helikoptern ;P dom snackar om allt möjligt, prova! och sen när jag hade typ krachat min motorcyckel i havet från en hög klippa, då fick jag en bil i skallen bokstavligt! och då kom det en man ur bilen, han simmade upp till ytan och sa, "Oh no! my new car.. were am I? I have to go" sen simmade han ner igen och satte sig i den sjunkande bilen, och så försökte han starta den, då började det bubbla om motorn och sen dog jag för bilen sprängdes :)
  7. vart finns bilskolan i san fierro?
  8. Hahaha ^^ a ska leta fast jag kmr inte ihåg hur den jag hade såg ut men aa. :huh:
  9. ok, hur känner man igen att det är en lowrider bil?
  10. Hjälp? jag har krashat min lowrider bil, som man får av.. jag vet inte vem.., så nu har jag fastnat på "cesar" uppdragen! hur hittar jag en annan lowrider bil?
  11. Nej Vad ska man andvända då? Ultra ball, ofc! ok ska testa ;P
  12. HJÄLP? ska man andvända master ball på DIALGA?
×
  • Skapa ny...