Hoppa till innehåll

Mjaw

Medlem
  • Antal innehåll

    7
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Mjaw's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Ok nu ska jag alltså in i sista kristall "borgen" turtle rock, frågan är hur man öppnar ingången jag vet att jag ska ta hammaren och slå ner tre pålar och sen ska jag använda någon slags magi men jag vet inte vart jag får den ifrån...någon som vet vart jag kan hitta den?
  2. Ja Dippsi du hade alldeles rätt att jag skulle fastna där när man ska putta ner blocken för hålet i istemplet...har du någon lösning på det?
  3. ok jag får väll prova mig fram då...zelda är lite halv krångligt faktiskt klarade du av spelet utan någons hjälp? det är jobbigt när man kör fast..
  4. Jepp nu har jag klarat bossen :D men nu sitter jag och funder på hur jag ska komma in i nästa tempel jag tror att det är is templet...vet du? har du klarat hela spelet?
  5. Nemen vad bra, jag klarade det nu med lite försök hehe tackar!!
  6. Ok tack för hjälpen, jag har bara de vanliga blå bomberna och de går väll inte att slänga? hur ska jag få över bomben? är det någon speciell bomb jag ska ha?
  7. Hej...jag har lite problem i det fjärde templet.. Jag har precis träffat en flicka som vill ut, men hon vill ju ändå inte ut genom den vanliga entren, jag har fått höra att man ska ta med henne till rummet ovanför bossen och bomba sönder hålet så ljus åker in genom hålet....så till problemet, först och främst vill hon inte ens följa med mig upp dit och för det andra går det inte bomba sönder hålet eftersom det är järnstänger ivägen.... Någon som vet hur jag ska göra?
×
  • Skapa ny...