Hoppa till innehåll

CanDie

Medlem
  • Antal innehåll

    8
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

CanDie's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Okej, har ändrat mig lite, blir nog druid då jag en shaman i level 62, en warrior i level 73, pally 80 och priest 80. Så det blir nog en Druid som ni föreslagit =D Tackar för alla svar.
  2. CanDie

    Aq Worlds Bytes !

    Hejsan. Byter just nu en level 4-5 warrior rank 4-5 även det. Har en del bra items men har dock 3 månaders member och skulle vilja byta mot t.ex. ett Mechquest eller DragonFable eller även ett Adventure Quest account. Andra förslag på andra spel kan gå, men dessa måste vara betalt på alltså Guardian/Star Captain/Dragon Amulet. Tackar så länge
  3. Har skickat in infon och så, det var deras adress, han skickade det medans vi pratade i telefon och så. Men har fått det jag ska utav dom m.m. TRÅDEN KAN LÅSAS !! Tackar btw
  4. Jag säljer däremot min dator, en bra dator som jag använt att spela wow på och en del andra spel, har en lcd tv som skärm och det funkar utmärkt, här kommer innehållet iaf. GeForce 8600 GT 512mb Hårdisken ligger bara på 150gb Intel® Pentium® D CPU 3.00 och Ghz 2.99Ghz (2x kärnor alltså) Ram-minnet ligger på 3.12gb Vad mera kan man säga, ja det är väl i stort sett det. Hade tänkt runt 3000:- för den vilket är billigt. Hör av dig om du vill veta mera eller kanske pruta lite vid snabbaffär kan jag gå med på ! :)
  5. Hejsan ! Nu är det som så att jag har en sak att sova på, grubblat på detta hela dagen, till frågan kanske, har nu RaF'at med min kusin o lirar lite och just nu levlar jag en warlock, sen ska vi levla en ny till 60, vilken tycker ni då roligast, bäst i vilka saker, olika fördelar m.m. OBS ! Har endast kört rogue tidigare, ej mage OBS!! Vore kul o ha lite tanke bakom det hela och inte bara göra en nu, tack på förhand.
  6. Hejsan ! Nu är det som så att jag och min kompis RaFade acc och gjorde nytt innan som man brukar göra, men det funkade inte så jag ringde till deras support och det dom sa var att dom skulle skicka ett mail som jag skulle bekräfta med uppgifterna nedan. - Your Battle.net account name (Please DO NOT send us your password) - Your full real name - Your full address including postal or zip code - Your Battle.net secret question and answer - The World of Warcraft license name - The authentication key used to upgrade the account Skulle skriva detta för att tillåta dom downgradea mitt konto för att dom skulle skicka nya nycklar så att det skulle funka, men har problem med vad Licens Namn är för något, har inte stött på något sådant förut. Tacksam för svar !
  7. Hejsan ! Nu är det som så att jag och min kompis RaFade acc och gjorde nytt innan som man brukar göra, men det funkade inte så jag ringde till deras support och det dom sa var att dom skulle skicka ett mail som jag skulle bekräfta med uppgifterna nedan. - Your Battle.net account name (Please DO NOT send us your password) - Your full real name - Your full address including postal or zip code - Your Battle.net secret question and answer - The World of Warcraft license name - The authentication key used to upgrade the account Skulle skriva detta för att tillåta dom downgradea mitt konto för att dom skulle skicka nya nycklar så att det skulle funka, men har problem med vad Licens Namn är för något, har inte stött på något sådant förut. Tacksam för svar ! P.S Måste skicka in innan elva så vore väldigt tacksam för svar.
  8. Hejsan! Just nu söker jag någon som skulle vilja RaFa till mitt account, server spelar inte så stor roll men ett stort plus om dom är på Tarren Mill, Chromaggus eller en Populär server, Många 60s på kort tid kommer det däremot bli då jag är en erfaren spelare och spelat länge, vore väldigt bra om ni också var det. Tacksam för svar, Hej !
×
  • Skapa ny...