Hoppa till innehåll

BrokenHands

Medlem
  • Antal innehåll

    52
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Kvinna

BrokenHands's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Jag kanske får syrebrist eftersom det är halsbloss jag tar och det tränger väl undan lite utav den vanliga luften man andas in i lungorna va? Fast jag vet inte. Klart att jag vet att det är dåligt att röka och jag är knappast beroende vad jag vet. Oj jag var lite sen med att svara där såg jag.
  2. Kärlek kommer när det kommer. Ser du någon tjej som du tycker verkar vara trevlig så kan du ju försöka att kontakta henne på ett smidigt sätt.
  3. När jag är med mina kamrater så brukar vi röka lite(bara för att prova eller vara coola. jag vet egentligen inte). I vilket fall så tar jag halsbloss då och då, men när jag gör det blir jag svimfärdig. Är det som man är ute efter när man röker på det sättet?
  4. Inte för att jag har varit aktiv här men jag var med i ett par grupper för ett tag sedan men nu så finns dom inte kvar längre. Är det bara för att det har blivit ändringar?
  5. Säg det bara till henne när ni är själva. Påpeka det bara, gör bara så det inte låter så negativt.
  6. Vad är meningen med din grupp? Ska den bli något som Imba så räcker det nog med att det finns en av den gruppen... Alldeles för jobbigt att läsa vad dom skriver där.
  7. Min kompisa använde DoNaut när vi pratade i skype, jag kan dock inte hjälpa dig så mycket för ajg fick det inte att fungera Jag använde det när jag var på Windows XP, Bytte sen till Windows 7 och då slutade det att fungera.
  8. BrokenHands

    Ert Namn!

    Fick mitt namn från ett spel.
  9. Tur du har :P Skulle ju vara guld värt om det va en dyrare sak som det hände så med. Tror annars att du kan vända dig till din kommun om du vill ha råd. Eller, Det finns ngt ställe där dom har koll på sånt tror jag.
  10. Lite omoget kanske. Det är väl okey, bara man inte gör eller skriver något extremt.
  11. Det är sterio mix.
  12. Prata med skolans kurator. Hon är till för sånt.
  13. Kristen eftersom jag ska ta konfirmation snart:)
  14. Antagligen så har du dålig signal till ditt trådlösa nätverk eller dongeln som han över mig sa. Eller så kanske det är windows som laddar hem uppdateringar?
  15. BrokenHands

    Är Din Far Lat?

    Mannen ska jobba och kvinnan ska vara hemma och laga mat. Så tycker jag att det ska vara. Fast min mamma och pappa delar upp arbetet :)
×
  • Skapa ny...