Hoppa till innehåll

Helmeppo

Medlem
  • Antal innehåll

    15
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Helmeppo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. nä, det tror jag inte. Jag har sparat en massa på D förut…Det var först förra veckan som det började
  2. ja det är det jag säger. jag sparar allt på D för att C är full. på D är det 53gb ledigt. inte fullt, alltså. JA, jag har två hårddiskar, och den ena är full, så jag sparar på den andra;D. men datorn säger att D är full även fast den inte är det. Nu kan jag inte bli tydligare. Någon som kan hjälpa mig??
  3. Alltså, vaddå? Kan hårddisk D vara full även om det står att det är 53gb ledigt??
  4. :bah: nejnejnej, det är inget sånt.jag vet mycket väl vad en hårddisk är! jag har 53gb utrymme kvar! den $äger: "det finns inget ledigt diskutrymme ledigt på hårddisk d:" den har iom ingen nledning att klaga! <_<
  5. När jag laddar hem nånting till datorn så säger den hela tiden "Det finns inget ledigt diskutrymme på hårddisk D", fastän jag har 50gb ledigt!? Vad är skillnaden mellan "diskutrymme " och "utrymme på hårddisken"?, och hur kan jag fixa det?? :unsure:
  6. Äh, jag har bara gett ut mitt info till de jag litar på. :gitarr: Och JA, jag tycker att jag är ganska smart nu.
  7. Men vafan, jag har ju inte råd! Åhh,det här kommer ingen vart. :gitarr:
  8. D'oh! Men snälla? :unsure:
  9. Helmeppo

    Farcry

    2/5 ?! Far Cry förtjänar MINST 4,5/5! Jag glömde nämna att Far Cry har den bästa AI:n någonsin
  10. ååhh! så du har alltså spelet? men SNÄLLA att jag får låna ditt account! jag kommer ABSOLUT inte göra något annat med det än att spela Join Operations! Snälla? :rolleyes:
  11. Helmeppo

    Farcry

    Va säger du?! Där har du fel på allt! Spelet är ovanligt långt, och du, lycka till att klara det på "Realistic"! Far Cry är värt pengarna, kosta vad det kosta vill. Efter HL2 är det det bästa FPS-spelet jag kört! Plus att Far Cry går att köra över internet! (skoj som attan!) Men jaja, LITE läskiga är dessa förbenade Tritons... Sk du köpa ett FPS-Spel i år, så lova att det blir FAR CRY!!! :cool:
  12. Ey, Yo!! Inget slår DEAGLE :cool: och M4A1!!!!!! (ta-daaaa!)
  13. Helmeppo

    Joint Operations

    Ååhh!!! Jag har (laddat ner :visslar: ) Joint Operations :cool: , men för att köra det behöver man ett Novaworld-Account! (användare). Eftersom att jag laddat ner spelet så kan jag inte skaffa en användare där, så jag vädjar om att få låna någons användare! Jag lovar dyrt och heligt att jag inte ska använda Novaworld-användaren till något annat än att spela Joint Operations!! (svär!)
  14. Helmeppo

    Installationskod!

    Jag Har Lånat The Sims Unleashed Av En Kompis, Men Han Har Typ Tappat Bort Papperet Till "Installationskoderna". Kan Någon Vara Snäll Och Dela Med Sig Av Sina "Installationskoder"? :(
×
  • Skapa ny...