Hoppa till innehåll

RazerMan

Medlem
  • Antal innehåll

    10
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man
  • Ort
    Lidingö

RazerMan's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. RazerMan

    Kiu Cs 1.6 Clan!

    Jag kan joina ifall det behövs :) . Men jag kör inte cs, men om ni vill så kan jag joina. För jag kanske ska börja spela, men ni kommer inte tillåta mig joina för jag är bara 10 år.
  2. Jag söker en klan att vara med i. Den ska vara för TF2, gmod eller champions online eller en klan för alla spelen. Men TF2 och gmod kommer jag kanske få i februari. Jag är 10 år och har mick och skype. Hoppas jag kan gå med i någon klan.
  3. Är det någon som kör Team Fortress 2? Jag ska börja köra det.
  4. Jag kan inte hur man mäter hur bra ett grafikkort är. Och så kulle det vara / istället för 7.
  5. Fattar ingen att det bara är en rekommendation???!! Vilket tjat det ska va! Man måste inte göra det i spelet som man inte gillar. Det är bara en rekommendation satt kanske inte barn ska få mardrömmar och sånt.
  6. Vilken snäll bror du är ;) . Det finns ju andra som är ganska bra och är inte över 9 000:- på http://www.boulevard.se/speldator.aspx
  7. Hej på er alla fuskare! Min dator ny som jag har är helt knäpp. Den har windows vista (som jag hatar) och dålig processor. Den böjar bli nästan 2,5 år. Det är en laptop. Jag skulle behöva en ny gaming/monster dator. Den ska va bra och ganska billig. Inte över 4 50075 000:- skulle vara bra. Ska skulle INTE vilja ha en dum laptop. Och inget annat krafs. Utan en bra dator.När jag ändå är där skulle jag vilja ha en mus tangentbord och ett headset. Jag skulle vilja ha razer. Musen ska vara diamondback 3G eller deathAdder. KRAV FÖR DATORN: Grafikkort:minst 350 GTX Processor:minst 1,7 GHZ Hårddisk:minst 190 GB Hoppas ni kan hjälpa mig :)
  8. Vilket pris ska den gå på? JAg kan inte någon bra länk för gaming datorer men för gaming möss/tangentbordgå in på http://maxfps.se eller den här (på engelska) http://razerzone.com. Lycka till :)
  9. Hur bygger man en källare? Jag skulle behöva en källare att ha mina nektar. Det står att dom blir fin kvalitet om man har dom där länge. Så finns det ett enkelt tips hur man bygger källare ?
  10. Hej! Jag är en kille som hade tänkt börja spela cs. Jag skulle vilja ha hjälp med att hitta rätt utrustning och så. Ge mig tips. Det ska gå på högst en 900 spänn. För det vill jag köpa: Ett headset, en bra mus, en bra musmatta, ett bra tangentbord. När jag är där så kommer det vara så nytt. Så kan någon oxå hjälpa mig med att komma in i klaner och sånt eller guider eller tips. Jag hoppas ni kan hjälpa mig :)
×
  • Skapa ny...