Hoppa till innehåll

Zvamper

Medlem
  • Antal innehåll

    155
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Zvamper's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. som jag redan sagt jag skriver mitt användar namn som son-goten näsan:son-goten (aslätt) hakan:sdoln bh-öbgholtgyhrfednmh (ojsan) pannan:23w98yu7pöåt9 t 3 yuh (näsan stötte till mellanslag hela tiden :lol: ) foten:edspoljnmh-.tgyhioty65e3wnhjb (använde hälen -,-) knät:oji bn-.vb gnmjk i vcdxfcb hjn (mega svårt) kinden:dsponb .-fgtgfbfdcnhb y (hehe^^) med dator musen:son-goten (det var inte heller svårt) med spelfodralet:son-goten (den var inte svår fodralet var för spetsigt i kanten) nu ropar morsan att jag ska ner jag fyller i mer nån annan dag byebye :rolleyes:
  2. Zvamper gillar jag inte jag ska byta namn så jag tar det jag ska byta till... Son-Goten=szoinb .-ögvboitedsnj :rolleyes: :lol: :lol:
  3. ska luuuungt köpa jag å min brorsa längtar som bara den och har kollat massa coola screenshots å trailers på det men vad jag vet kommer den iaf ut i november den andra... och jag säger bara spelet e: :cool:KÖP DET KÖP DET hehe...
  4. mm det verkar häftigt..(myyycket bättre än mitt :unsure: )
  5. tror inte det går med firered du måste ha ruby eller saphire, sryy men du kan nog inte få pokemona från colluseum till firered... :(
  6. hur byter man namn??? jag ska nämligen byta (taaa-daaamm)!! Hoppas jag får reda på det för jag tänker inte va en "zvamp" längre (taaa-daaamm igen)!!
  7. beskriv hur man kommer till olika artifacts.. då skulle jag bli väldigt tacksam!!
  8. humm.... ööhh... vore coolt med Dragon Ball Z: Training Oob! Handlingen:Man är Son-Goku som ska träna Oob men så kommer en typ som kallar sig Suttrakulono :evil: som ska döda Son-Goku och Oob men då kommer alla DBZ vänner å hjäloer till osv.
  9. Mario har mycket fler spel å e mordernare så jag säger: MARIO
  10. Hela listan. 1.Fler karaktärer. 2.Fler rörande banor. 3.Stör mig på att man måste ha vissa spel till vissa trofeer ( j_vla reklam) 4. För många trofeer.
  11. Jag går dit men inget händer jag har ca 4 stycken artifacts det kommer bara en reklam där man ser et torn sen.....................inget. :rolleyes:
×
  • Skapa ny...