Hoppa till innehåll

ZeTaX

Medlem
  • Antal innehåll

    38
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man
  • Ort
    Sundsvall

ZeTaX's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. ZeTaX

    Problem Med Micken!

    Funkar nu utmärkt, klockrent ljud utan något bakgrundsljud. Men tack för hjälpen guys^^ Nu har jag problem med att starta crysis :/ Någon som kan hjälpa? Här är mina saker i datan: CPU: AMD Phenom 9850 Quad-Core Processor CPU speed: 2.51 GHz Performance Rated at: 5.02 GHz RAM: 2.0 GB OS: Windows 7 Video Card: GeForce GTS 250 Video RAM: 1.7 GB 3D: Ja DirectX version: 10.0 Sound card: High Definition Audio Device Utrymme i hårddisken: 151.3 GB CD-ROM: TSSTcorp CDDVDW SH-S223C ATA Device Jag är inte så bra på datorer så tack för hjälp om ni förklarar varför crysis inte startar/eller vad jag ska göra för att få det att funka. EDIT: Crysis funkar i singleplayer men inte i multiplayer...när jag ska köra multiplayer laggar det fast.
  2. ZeTaX

    Problem Med Micken!

    Sladden är hel... men jag har köpt en ny speldator och jag undrar det kanske berrode på att det var glappt där man stoppade in mick sladden? ska iallafall testa nu.
  3. ZeTaX

    [real Bf]

    han har ju nämnt BF spelen några gånger (Battlefield) men annars så vet jag inte...men skulle nog tippa på BF endå.
  4. ZeTaX

    Problem Med Micken!

    Du kan ju alltid köpa en sådan här mikrofon: http://ecx.images-amazon.com/images/I/31SSGXP2WDL.jpg Riktigt bra ljud och de går inte lätt sönder. Tyvärr så känns det onödigt att köpa nytt för headsettet är VÄLDIGT nytt och kostade mej 799kr så jag tänker nog inte köpa nytt...(var det bara jag som noterade att ordet "nytt" var populärt i den där meningen? XD) Och sen så det där med att jag ska ändra inställningarna. Jag har testat det men det enda som händer är att brusandet blir lägre men min röst blir också lägre så det enda det egentligen gör är att sänka ljudet när jag pratar.
  5. ZeTaX

    Problem Med Micken!

    Tja, som ni nog förstår så har jag lite problem med micken. Det brusar och knastrar i bakgrunden när jag pratar (som om jag skulle vara ute medans det blåser) Men det konstiga är att micken funkar klockrent på Skype (jättebra ljud) inge knaster eller brus eller nånting utan det är när jag ska prata i t.ex Garry's Mod eller Counter Strike som det brusar. Så snälla hjälp mej att fixa detta så skulle jag vara evigt tacksam! Tack i förväg /// ZeTaX
  6. ZeTaX

    Steam Klan!

    Klanen har ändrat till EpicAwesomeGaming...samma regler endå...adda mej eller inte...
  7. Tjena tjena! ;) Skulle vara intresserad av en pcw match mot er. Förresten innan jag glömmer...måste det vara surf?
  8. ZeTaX

    Steam Klan!

    Jag är inte så jätte aktiv på Fuska.se just nu så om ni ska få tag på mej så adda: commander98 på steam och skriv att ni är intresserade att joina klanen. Tack och hej! :lol:
  9. Hej, jag har gjort en klan som heter SwedishNation. Men när jag ska gå in och antingen ta bort eller göra medlemmar i klanen till admin så klickar jag ju på ikonen, men när jag klickar händer inte någonting... Snälla hjälp så fort som möjligt! Tack i förväg :P ///ZeTaX
  10. ZeTaX

    Steam Klan!

    Såklart vi spelar CS:S ^^ Vad är ditt steam namn? Steam namn?
  11. ZeTaX

    Steam Klan!

    Inte jättemycket men om du skulle vilja joina kan vi nog sätta upp en TF2 server inom en snar framtid. Bra, enda spelet jag spelar på dator.Btw, har joinat nu. Skulle du kunna sätta upp en TF2 sevrer eller? btw, jag addar dej på steam...jag är technobeat eller cheezyman.
  12. ZeTaX

    Speldator!

    Css,tf2,mw2,CoD4 mm...
  13. ZeTaX

    Steam Klan!

    Inte jättemycket men om du skulle vilja joina kan vi nog sätta upp en TF2 server inom en snar framtid.
  14. ZeTaX

    Steam Klan!

    Alla spel som finns på steam :lol: ...nästan <_<
  15. ZeTaX

    Speldator!

    Tjena, det är så att jag ha tänkt att köpa en speldator för runt 4000kr och jag har hittat en på tradera som verkar schysst men jag är inte riktikt säker. Länk: http://www.tradera.com/KOMPLETT-KRAFTIG-SP...ktion_108166090 Tack för svar!
×
  • Skapa ny...