Hoppa till innehåll

speltoken

Medlem
  • Antal innehåll

    70
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man

speltoken's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Blir väl Walking Dead S2 och Dead Space 3. Sen ska jag ta och testa Final Fantasy XIII och XIII-2. Senaste FF spelet jag hade var typ FF7 till ps1 :P Köpte också Aliens: Colonial marines för en vecka sen som jag hade längtat efter riktigt mycket. Tyvärr så var det ett riktigt skitspel. Gick tillbacka till AvP (2010) istället. Det är mycket bättre, roligare och snyggare.
  2. Jag hade tidigare svårt att hitta servrar när jag körde No More Room In Hell med en kompis. Jag kollade upp och frågade runt lite och det jag behövde göra var att öppna en ny port. Jag vet ju nästan ingenting om det, men lyckades ändå att öppna en port. Men problemet kvarstod och jag testa att ändra default servern som stod på portnummer 33 (mitt xbox 360) till 35 (min dator) och då funkade det. Men nu är problemet att jag kan inte spela på mitt xbox, nu när jag har satt portnummer 35 som default och tvärt om. Tycker det är jobbigt att gå in och ändra om jag ska t.ex. spela på 360. Borde väl kunna gå att fixa eller så att jag slipper det?
  3. http://support.xbox.com/sv-SE/xbox-360/acc...usb-flash-drive "Obs! Ett USB-flashminne kan användas för att flytta 16 GB av innehållet till en annan konsol. Om du behöver flytta mer än 16 GB av innehållet till annan konsol använder du överföringskabeln för Xbox 360-hårddisken." Varför kan man inte flytta mer för? Kan man använda vilket USB-minne som helst?
  4. speltoken

    Byta Hårddisk?

    Jag har funderat på en grej. Min 360 hårddisk har inte så stort minne (typ 20 GB, tror jag) och jag har funderat på att köpa en hårddisk med större minne. Men kan man flytta innehållet från den gammla hårddisken till den nya? För jag vill inte förlora en massa grejer som jag har köpt via marketplace och så. Och hur gör man då? Kopierar man över innehållet till ett usb eller liknande och flyttar sen det till den nya hårddisken?
  5. Alien: Colonial marines och Hitman absolution
  6. Red dead redemption A savage soul 10G Complete "At Home with Dutch"
  7. Klart RDR. Det absolut bästa spelet jag har kört. Bra handling, snyggt gjort, bra karaktärer och bra skådespel.
  8. Kane and lynch 2: Dog days Dog Days - 60 G Complete Story Mode on any difficulty level.
  9. Tog och stängde ner hela skiten och startade upp det igen. Då funkade det :) Måste varit något lite fel.
  10. Det funkade tamefan bra inatt. Spelade väl till kl 2 inatt. Stängde sedan av xboxet och gick och lade mig. Jag skulle gå in och köra lite live nu och jag upptäckte att jag fan inte kan spela ett enda spel online. Jag kan heller inte joina parties och andra kan in joina mitt party. Jag ska ha ett år guld och jag fixade nytt i Januari. Detta är ju skumt. Hur är det för er?
  11. Just nu sitter jag och undrar om det kommer släppas en ME 2. Först var det snack från EA och Dice att det skulle göras, sedan sa de att det skulle läggas ned och nu säger många att de ändå ska göra spelet. Hur fan ska det bli? Ska det bli en uppföljare? Vill verkligen få svar på denna fråga.
  12. Fan, igår så funkade kanon att göra bbc2 online. Men idag så står det bara "Failed to connect to EA online". Vafan är detta? Ska testa om det är samma problem på andra spel eller om det bara är jävla EA som har ställt till det. det går att spela andra spel iaf.
  13. Jag fick samma skit. Var tvungen att göra ett nytt konto
  14. Nån som har lust att lira bbc2?
×
  • Skapa ny...