Hoppa till innehåll

Puffiluff

Medlem
  • Antal innehåll

    10
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man
  • Ort
    Göteborg

Puffiluff's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Varför har du ändrat temat på datorn? Det är ju Xp egentligen? Du har ju din spalt inuti din text, då kommer ju texten ovanför. Du får sätta dem på float. spaltens float left textens float right
  2. I C++ så brukar jag använda en funktion som heter itoa, den gör om intar till strängar. Kanske finns någon sån där för Java. Ge google en chans.
  3. Det som de men ar med 'Enkel Hemsida' lär man sig att göra på en vecka.
  4. Det är det här på fuska också? Är du helt säker? Det går väldigt enkelt att göra med CSS.
  5. Nej jag fuskade inte, men jag har inte lyckats göra om det. Kan ha varit något annat program som på verkat, har fått samma bugg i en massa spel speciellt Java.
  6. **Du kan väll göra så att alla variabler sparas och laddas ifrån .text? Det gör det ju jätte svårt att hacka :)** Men spelet var helt okej. Hittade dock en bugg, i en fight mot en Level 5 Ogre så skadade jag skit mycket runt 100000 i level 2. Edit: Upptäckte inte att man kunde spara förens jag hade skrivit posten. Edit2: Nu tror jag att jag förtår hur ditt sätt går ut på Edit3: Nu vet jag helt hur den fungerar. Kan skicka hur jag tror det fungerar till dig, eller så kan jag posta här.
  7. PHP är lätt om man räknar med att göra sina sidor att funka med IE.
  8. C++ Går snabbt att lära sig grunderna. Men om man vill gå på avancerade grejer så tycker jag inte att det är ett så jättebra nybörjare språk. Trots det så kan jag inget annat för förutom GML men det räknas inte :angry:
  9. 1. För mig så säger fliken Spelkossa >> Index/Spel. 2. Det är domänen du äger som länkar dig vidare till ditt webbhotellet. 3. Va? Tänker du på 000Webhostens analyserings kod? I så fall så är det 000 som gör den på alla hemsidor.
×
  • Skapa ny...