Hoppa till innehåll

Intense

Medlem
 • Antal innehåll

  443
 • Blev medlem

 • Senast inloggad

Profilinformation

 • Kön
  Man

Intense's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

 1. Vilken storlek ska det vara?
 2. Jag hade inte förväntat mig att maxa alla spel heller. :) Jag spelar mest LoL, Starcraft och sånna spel. Men sen har jag som sagt bara 6000 att lägga ut på en dator. Och sen undrar jag också om alla delar "går ihop" med varandra. Asså att de passar och går att använda med varandra?
 3. Jaha okej, hade ingen aning om dedär med "Green" saken. Men anledningen till att jag inte kör med SSD är för att jag inte har råd med en helt enkelt. Jag kommer troligtvis att installera en senare. Men någon annan som vet om mitt paket ser bra ut?
 4. Jaha okej, har som sagt inte så stor koll när det kommer till att bygga datorer. Men jag har ett paket just nu, men vet inte om det är bra. Jag kommer till mestadels att spela på den. Ser det bra ut eller behöver jag ändra något? Kan max lägga ut runt 6000 på den. Jag hade tänkt att det antingen blir den, eller denna
 5. Jo nu är det dags att skaffa en ny dator. Jag har inte byggt en egen någon gång, så jag har en liten fråga. Jag hade tänkt mig moderkortet MSI B75MA-P45 ( http://www.komplett.se/k/ki.aspx?sku=749862 ), som har en bredd på 24,4 cm, och chassit Cooler Master Elite 430 Midi Tower ( http://www.komplett.se/k/ki.aspx?sku=602546#extra ) som har bredden 19cm. Betyder det att jag inte kommer kunna installera moderkortet i chassit? Måste det vara identiska mått eller fungerar det med lite större i chassit?
 6. Vet inte hur det är med Mani admins, men på SM är det så att du måste lägga till ditt nick och SteamID i admins.old tror jag att den hette.
 7. Jag hittade ett php login script till min sida. Allt funkar bra, SQL databasen och allt. Men, man kan bypassa login screenen, och jag vet inte hur man täpper igen det säkerhetshålet. Det är förmodligen rätt enkelt, men jag är nybörjare. Kan ta ett exempel: När man går in på sidan så kommer man till http://minsida.se/login.php. Om man loggar in så kommer man till http://minsida.se/home.html. Men, när man är vid login skärmen så kan man helt enkelt byta ut login.php mot home.html och så kommer man in på sidan direkt. Och jag undrar hur man gör så det inte går. Tack på förhand.
 8. Jag är något ny inom JS, och jag skulle behöva hjälp. Jag vill göra ett script, där du kan skriva in en någonting i ett text fält, och sedan vill jag kunna "ta" det man skrev in och kunna printa det i en annan alert, om ni förstår vad jag menar. Är ganska dålig på att förklara, men kan ge ett code exempel. Denna code kommer troligtvis att vara helt fel. Yes or no?</br> <input type="text" name="choose"></br> <input type="submit" value="Submit"> <script> if (choose=yes) { alert("You have chosen Yes") } else if (choose=no) { alert("You have chosen no") } else { alert("You must choose between Yes or no!") } </script> Någon som förstår vad jag menar eller måste jag försöka förklara ännu bättre? :/
 9. Detta funkar utmärkt för mig.
 10. Dingade 70 idag, har bara TBC så är maxlevel atm. :P
 11. Intense

  Derpnet

  Ja det gör jag.
 12. Intense

  Derpnet

  Ansök om whitelist här då :)http://nekocraft.hostei.com/forum/viewforum.php?f=5
×
 • Skapa ny...