Hoppa till innehåll

NooBTuBe

Medlem
  • Antal innehåll

    34
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

NooBTuBe's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Haha, ja visa hur det ska vara då? Skicka dina settings och dina clips så får vi väl se vad communityn gillar.
  2. LS-RP.com är en av de bästa roleplaying servrarna, själv blev jag nyss accepterad som snut och jag hoppas att roleplayet är kul som snut. Har tidigare roleplayat streetracer, mafia och gangster. Har cirka 500 timmars speltid på det och jag älskar varje minut av spelet. Försök hitta mig icly heter Joel_Chase lycka till. :)
  3. Japp, det är PC. Men kommentera hellre på youtube klippet, försöker vara så aktiv jag kan på båda sajterna med jag kommer se det på klippet mycket snabbare än här. :)
  4. Checka denna edit. Självklart gjord av mig, lämna era kommentarer om editen i youtube klippet helst.
  5. Burst mus feed? Vad fan menar du med det, jo det är syncat också. Låten är svår att synca med när killfeed om det inte är med sniper. Inget av de var sniperlobby clips.
  6. Inte alla i hela serien läs lite mellan raderna nästa gång. Det svarta är för att få syncet bättre.
  7. Dock är det inte alla mina clips. Som sagt. Det är min community's. Jag frågar er om ni kan subscriba, jag ber er. Inte att ni måste. Liksom gillar man ens videos klart man subscribar då, helt självklart annars känns det som en sub 4 sub. Men vissa gillar ens videoclip os.v. men vet inte att man kan subscriba.
  8. Tjenare! Har ett community montage här, jag som har editat. Är inte så jävla grym på edit men det fungerar väl. Det är alla CoD spel, men mest MW2. Gjorde det för min lilla "community's skull", har cirka 80 subs nu och ni stödjer mig verkligen om ni subscribar! :) Laddar upp clips dagligen. Om ni nu skulle sprida länken vidare till någon i Tyskland så fungerar det inte där pågrund av att låten är tydligen inte tillåten i tyskland. Hare gött!
  9. Oh really.. Ja, du måste lära dig synka bättre. Lyssna på låten innan dra sedan in klippen och försök få det synkat, vissa låtar är lättare att synka med och vissa är svårare.
  10. Ojojoj, nä det är lugnt, jag har cheatat både på cs och cod mw2 i flera år och har inte blivit vac bannad och jag har kört modadde servrar. Fan vad kass du är isånnafall.
  11. Ja du blir bannad. Min kompis hostar, jag har hostat ett par gånger men jag klarade mig utan ban.
  12. Vad kan jag fixa bättre tills Black Ops? Gameplayet självklart, fler kommentarer tack. :) Prenumerera gärna! <3
×
  • Skapa ny...