Hoppa till innehåll

TheJokker

Medlem
  • Antal innehåll

    32
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

TheJokker's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. ursäkta menade chassi xD men tack endå!
  2. tja jag igen! ni kan väl hjälpa mig och säga vad den här datorn har för typ av märke! PLZ!
  3. TheJokker

    Iwnet

    har försökt men det går inte:(
  4. TheJokker

    Iwnet

    Du, jag kan inte komma in till multiplayer när det kommer sånt där IWNet skit och det har ingen betydelse ;)
  5. TheJokker

    Iwnet

    Asså nu blir jag less på infinity! Jag körde en match på mw2 och det funkade hur bra som helst, men när jag skulle invite en kompis så funkade det inte helt plösligt!? han kan spela men inte jag. jag har väntat hur länge som helst på "Connecting to IWNet" utan att det händer nåt? snälla hjälp mig! :( vill spela med kompisarna!
  6. Tja! jag undra över en sak som jag måste ha ett svar på. Hur är betalningen på detta online spel? Sker det månadsvis eller räcker det bara om köper detta spel i spelbutiken en gång och sen är det bara spela utan att behöva betala mer? någonsin. Tack på förhand. :cool:
  7. Det var Cpu Fläkten som va jävlig:P
  8. Hehe ursäkta om svara sent, men när jag kollade på fläkten så såg damm bakom själva rotorbladet :S Så har damm en stor orsak till detta?
  9. Okej tack som jag misstänkte:P hur ska jag fixa överhettnings problemet?
  10. Tja! När jag spelar ett spel i ungefär en timme så kraschar den och det har aldrig hänt förut :S Symptomerna är att skärmen slocknar och hör ett irriterande ljud samtidigt som skärmen slocknade, men när jag inte spelar så då är den på så länge jag vill ha den på. :( Hjälp vad ska jag göra? Har prövat och googla men hittar ingenting angående mitt problem.
  11. Tja! Jag köpte spelet Two Worlds 2 idag och i början så gick det fint och snyggt men när jag körde mer så började det små lagga(lite hackigt) och jag försökte ändra inställningarna men problemet blev inte löst! :(
  12. Jag tyckte att RDR var jätteroligt! Du kan göra många saker på spelet. Det vore bättre om du beställde spelet och ta reda på det själv:P
×
  • Skapa ny...