Hoppa till innehåll

sas747

Medlem
  • Antal innehåll

    25
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

sas747's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Jag vill ha tag på något nytt och riktigt bra bilspel. Vilket ska jag köpa? Är ex. Burnout3 och Flatout bra?
  2. Man kan ju sno bilar i den där bilhallen i San Fierro och sedan göra om dem till streetracers. Vad är det för vits med det? Vad är det tänkt att man ska göra med bilarna sen? Ställa dem i ett garage bara?
  3. Hängde inte riktigt med när allt om import och export kom upp. Vad vinner/tjänar jag på att exportera och importera bilar? Viktigt för senare i spelet eller? Om jag köper de bilar som jag kan under de olika veckodagarna, vad e det för bra med det? Och vad vinner jag på att exportera de bilarna som står på tavlan?
  4. Hej! Brukar ladda ner film i DVD-r format. Nu undrar jag hur man gör eller kan göra för att ladda ner i avi ( brukar vara 2 cd med ca 700 mib i varje) och sedan få ut det på en DVD så att jag kan se det på TV. kan jag exempelvis bara bränna som vanligt i Nero? Tackasam för svar och jag erkänner att jag är urkass på det tekniska.....
  5. Är klar med Michelle och har förstått att det finns en till i San Fierro. Stämmer det? Var exakt kan jag hitta henne. Har för mig att det är vid golfbanan, men VAR? Tack på förhand.
  6. Har någon tips på bra spel där man kan spela 2 stycken samtidigt? (Ska spela med min pojke som är 6 år gammal, så värsta våldsspelen får jag ta bort direkt.)
  7. Har för mig att jag har sett ProLaps i SanFierro men är inte 100% säker. Finns den där och i så fall var?
  8. Efter ungefär 10 träffar med Michelle där jag har provat olika ställen så blir hon aldrig nöjd = att jag fortfarande har 0 på henne. Jag håller mig till de områdena hon antagligen gillar men sen går det åt skogen...Tips någon?
  9. Träffade en tjej på bilskolan som tyckte att jag skulle bli fetare (antar jag). Har nu ca 75% fett, men varje gång jag går in i bilskolan så är det ingen där... Var är tjejen då?? Snälla förklara vad det beror på..
  10. Hej igen! Tack för tips om olika kartor, med den jag söker visar vilka vapen det är med text på svenska. Inga bilder utan bara vapnets namn samt en röd linje som visar var det finns. Det är den jag vill ha...
  11. Det låter enkelt det du säger. Så här går det för mig: Jag startar lite till vänster och sen slår av på gasen och tar den första bilen. Sen glider jag bara i princip o tar den andra bilen. Drar på lite gas och tar sen cyklisten (brukar vara vid hamburgerrestaurangen då) När jag sen ska ta de andra två och har kommit i höjd med där jag startade brukar jag ha halv tank kvar bara....Förstå att jag har det jobbigt...Sitter och väntar på att de ska komma. För sällan kommer jag mer än exempelvis runt den stora kranen...
  12. Håller på det där j****la flyguppdragt med Z där jag ska kål på 5 objekt. Men hur fort jag än tar de 3 närmsta och sen flyger bort till de 2 andra så tar bensinen slut på hemvägen. Kommer de 2 längst bort närmre om man väntar i 10min? Blir snart tokig på detta uppdrag (jag vill inte fuska). Så finns det något "proffs" som kan ge mig en bra beskrivning på hur jag ska klara uppdraget..?? Har provat att ta den närmsta direkt efter start, sen bort till närmsta bil och avslutar sen med cyklisten. Därefter så hinner jag ju knappt bort till de andra 2 förrän bensinen tar slut....Vad gör jag??
  13. Hej allihopa! Har kommit till ett uppdrag där jag i ett litet rött plan ska skjuta ner 5 st objekt. Det känns omöjligt att klara av. Kan man mellanlanda o tanka någonstans? Vilket är annars bästa sättet? Ska man börja med de 3 närmsta och sen de 2 längre bort eller? Har provat minst 20 ggr och är inte ens i närheten av att komma tillbaka........
  14. Hallå! Såg för ett tag sedan en som hade en adress till en karta över alla vapnen i Los Santos. Om någon har den så vill jag gärna veta var jag kan få tag i den. Tack på förhand.
×
  • Skapa ny...