Hoppa till innehåll

Jsama

Medlem
  • Antal innehåll

    6
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Jsama's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Mitt problem När jag startar datorn så laddar den operativsystemet, visar information om modekort osv osv som alltid, sedan står det "Windows starts" - Och då ska den inom några få sekunder komma fram till där man väljer användare och loggar in på datorn, men istället är skärmen grå och man ser muspekaren som går att röra hur som helst, men kommer inte fram något ljud som det brukar när man kommer fram till den menyn, som det alltid gör för mig, så det är inget bildproblem. Och också provat med ett annat grafikkort. Lösningen jag försökte mig på. Vad gör jag för fel? Jag plockade med sorg upp min Laptop som jag har en DVD-brännare på, och sedan tankade en kopia av Windows 7 Ultimate från TPB, brände .ISO-filen till en tom 4,7gb DVD+R-skiva, och stoppade in den i DVD-läsaren på min stationära problemfulla dator. Datorn startar, jag trycker F8 och väljer sedan att starta med skivan, och då ploppar samma text upp som alltid när jag hastigt tryckt av datorn på fel sätt. "Windows avslutades på fel sätt - blablabla" Så får man välja att starta Windows normalt, eller i safemood. Hur jag än gör så startar aldrig installtionen från skivan. Kan det vara så att det har något med DVD-skivan att göra? Det är en Traxdata 8x DVD+R. Läst att det ska vara DVD-R, har det verkligen betydelse om det är + eller - R? Kan det vara felet? Kan tillägga att jag hade Windows 7 Ultimate från början då detta problem uppstod. Tack på förhand!
  2. Ojoj, bytte skärm och det är inget mer sådant. Var min skärm det var fel på, därför du inte kunde se problemet på bilderna jag länkade.
  3. Jag vet inte hur jag ska förklara, men efter varje bild/text osv så är det precis som om man skrivit med blyerts sedan dragit ett fuktit finger över texten långt åt höger så det kladdats ut brevid.. Blir även så på filmer (personer i filmer), youtubeklipp osv.. Någon som har en lösning till detta? Startade upp datorn och det vart såhär, provat starta om, kört systemåterställning och ställt in på "Adjust for best performance" - men ingenting funkar. Bild: http://img121.imageshack.us/img121/9273/capturevw.png
  4. Jsama

    Modekort (ddr)

    Extremt dålig med pengar just nu, har 2900 att spendera, och dem är dem enda pengarna jag har tills augusti, eftersom jag går utan studiebidrag på sommarlovet. Så är mitt studiebidrag avdraget pga personliga själ i maj. Dessa delar jag tänker köpa, kommer allt som allt kosta 2960kr, och 60 kr kan man ju alltid tigga till sig från mor. Så, ja. Jag måste verkligen snåla på modekortet denna gång. Men vad jag hört så måste modekortet vara AM3 för att jag ska kunna ha en cpu med AM3. Och jag är dock inte säker på att modekortet stödjer Am3 eftersom den uppger endast AM2+ i specifikationer men AM3 brevid modekortets namn, weird. Det heter MODERKORT.Och somsagt, AM3 är bakåtkompatibelt så det fungerar för moderkort med AM2 sockel. Lugn, inget att haka upp sig på, att jag skrev modekortet istället för moderkortet. Tack för hjälpen!
  5. Jsama

    Modekort (ddr)

    Extremt dålig med pengar just nu, har 2900 att spendera, och dem är dem enda pengarna jag har tills augusti, eftersom jag går utan studiebidrag på sommarlovet. Så är mitt studiebidrag avdraget pga personliga själ i maj. Dessa delar jag tänker köpa, kommer allt som allt kosta 2960kr, och 60 kr kan man ju alltid tigga till sig från mor. Så, ja. Jag måste verkligen snåla på modekortet denna gång. Men vad jag hört så måste modekortet vara AM3 för att jag ska kunna ha en cpu med AM3. Och jag är dock inte säker på att modekortet stödjer Am3 eftersom den uppger endast AM2+ i specifikationer men AM3 brevid modekortets namn, weird.
  6. Jsama

    Modekort (ddr)

    Hej! :) Jag har tänkt beställa ett nytt modekort till min AMD Phenom II (AM3) Jag tänker beställa detta från Komplett, och där står det "Socket-AM2+/AM3" efter modekortets namn. Då antar jag att den stödjer AM2+ och AM3. Men när jag sedan läser specifikationer, så står det "Processor | 0 ( 1 ) - Socket AM2+" Alltså, inte "AM3" inkluderat. Skulle någon kunna ta sig en titt på modekortet (länken) och se om den verkligen stödjer cpu AM3? Tacksam! :) Länk: http://www.komplett.se/k/ki.aspx?sku=447960
×
  • Skapa ny...