Hoppa till innehåll

TheJuice

Medlem
  • Antal innehåll

    41
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man
  • Ort
    Sweden

TheJuice's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Ja det tycker jag med, och du vet vad det är då WASD. ;) Om någon hjälper mig med http://www.fuska.se/forum/Naetverk_I_Java-t128603.html så gör jag det. Sockets är dumma. Om du vill programmera ett spel som använder klient/server-kommunikation, likt World of Warcraft, bör du använda ett framework som stödjer NIO (Non-blocking/New I/O), t.ex. Apache Mina. Vill du programmera ett spel likt Travian ska du inte använda sockets. Vill du ha hjälp med det där kan du lägga till mig på Skype/MSN (Skicka ett PM).
  2. Det är det mest kända, så det är bra. :D XP är gammalt och förlegat, och är inte kompatibelt med alla nya standarder och tekniker som stöds i W7. Säkerheten är inte heller den bästa. Ska man välja mellan XP och W7 är det senare helt klart att föredra.
  3. servlets = http://java.sun.com/products/servlet/ Alla server-baserade Java-applikationer behöver inte använda sig av servlets. Det är klart att Java kan användas för att göra klientbaserade program , men Java I sig är inget "klientprogram".
  4. PHP är jobbigt att programmera större projekt i, speciellt då det inte är skalbart som t.ex. Java. PHP har även höga underhållningskostnader med sina miljoner rader spaghettikod. Just to put my two cents in borde du använda Java, finns många fina MVC-frameworks (Spring, Struts). jQuery och AJAX är otroligt lätt att implementera med t.ex. RichFaces i kombination med JSF. Jag tror han syftar på ett spel likt Grepolis, Tribalwars, Travian etc. och dessa är ju alla byggda i PHP. Joo, jag vet det mycket väl, och det var dessa jag syftade på =) (Har f.ö. nyligen börjat programmera en privat-server för Travian I Java ;)
  5. Programmera ett webbaserat spel! =)
  6. PHP är jobbigt att programmera större projekt i, speciellt då det inte är skalbart som t.ex. Java. PHP har även höga underhållningskostnader med sina miljoner rader spaghettikod. Just to put my two cents in borde du använda Java, finns många fina MVC-frameworks (Spring, Struts). jQuery och AJAX är otroligt lätt att implementera med t.ex. RichFaces i kombination med JSF.
  7. Hej TheJuice, jo jag glömde tyvärr skriva att det skulle vara unikt, jag tror inte min sida kommer slå jesper.nu :S Några andra förslag? som sagt ja är tacksam för alla svar Mvh Maajken Är svårt att göra unika saker idag, speciellt om man programmerar på grundlläggande nivåer. Tror inte direkt att någon skulle dela med sig av sina unika idéer, dom brukar man försöka behålla för sig själv ;)
  8. Sockets är elaka och otympliga :P Kan du pinga den IP'n med CMD? Tycker du borde prova med Apache Mina, skicka PM om du behöver hjälp med att sätta upp det.
  9. Gör en arcade-site, typ jesper.nu?
  10. Jaha, det sa ju mycket. En kompis till admin eller? Kanske en forumbot/generell placeholder-användare? (Med tanke på att den heter FuskaBot...)
  11. Var laddar man upp hemsidan? Det står i inlägget, freewebs elr vad det heter, där laddar man upp hemsIdan Varför kommentera på en post gjord för ett år sen?
  12. Registrering = du behöver ett programmerings- eller scriptingspråk som hanterar det, och en databas. http://www.fuska.se/forum/Till_Dig_Som_Ska...da_-t64504.html <- klistrad tråd om ämnet.
  13. TheJuice

    Gaming Dator

    SLI = Nvidia's kort Crossfire = ATI's kort Kolla vad mobo't stödjer först =)
  14. TheJuice

    Gaming Dator

    Mer än väl! Håller dock fast vid min åsikt att du har ett onödigt dyrt chassi och skulle kunna förbättra perstandan mycket mer om du tar ett hälften så dyrt (men lika bra) chassi.
×
  • Skapa ny...