Hoppa till innehåll

Tuuber

Medlem
  • Antal innehåll

    29
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Tuuber's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. http://www.fz.se/artiklar/nyheter/20100809...-duty-black-ops Scrolla ner lite så ser du att det står Plattformar: PC, Xbox360, PS3, Wii, DS Dock tror jag knappast att det kommer till varken wii eller Ds.
  2. Hejsan, jag kollade runt lite angående Call of Duty: Black Ops och såg att de skulle komma ut till wii också är detta sant?:)
  3. Fick Emergency airdrop, och på något sätt lyckades jag göra så 3/4 kom utanför banan...
  4. Ja det gör man, och jag tycker inte det är speciellt kul o köra när jag har råkat ''fuska'' mig till alla emblems o titlar.
  5. Vaddå lyckost?:o de var kul i börjanmen nu när jag prestigade igen har ja inget o spela för, har ju alla titlar o emblems...
  6. Hejsan, jag spelade Call of Duty Modern warfare 2 igår och skulle då köra Ground War. Då blev de Team Deatmatch på banan rusty, jag dödade en blev lvl 70 direkt och alla titlar/emblem/vapen blev upplåsta och jag undrar hur ja ska göra så ja blir som de va innan ja kom till denna hackade lobby utan alla upplåsta titlar/emblems/Vapen osv Hjälp snälla. Tack på förhand!
  7. Kände att jag inte fick speciellt mycket hjälp så antingen kan ni låsa tråden eller svara om ni kan(:
  8. Och Btw, så kan jag inte spara något för den delen heller, så varje gång jag avslutar spelet, måste jag börja om. :(
  9. mjoMen jag har skrivit in min rätta ålder på min email, och jag är 15+
  10. Tjo, som sagt, jag behöver hjälp med en sak på GTA IV Jag köpte GTA Episodes From Liberty City igår kväll via steam (Glömde nämna att jag menar dator nu) och skulle prova det idag, så står det att jag skall skaffa något Windows live tag konto...? Något liknande sånt konto man har på xbox 360 om ni fattar. Så ska jag skriva in Mitt födelsedatum, kontonamn jag vill ha och välja någon v-bild. Men när ja ska skriva in mitt födelsedatum eller något annat för den delen står de bara''Ange ett giltigt födelsedatum'' På vilket datum jag än skriver. Tacksam för svar, tack på förhand!:)
  11. haha börja alldeless nyss adda maajkan på steam Jag e oxå på:DKan vi inte skaffa några från fuska o köra några Private Matches eller något, bara för skojs skull:D
  12. 28-5-0 ACR på Rundown.:)
  13. Kan ingen göra sånhär clan fast för pc:( hehe
  14. Jorra det ser ganska nice ut, du kan ju alltid försöka göra ett montage och se hur de blir:)
×
  • Skapa ny...