Hoppa till innehåll

ShaneSmeltz

Medlem
  • Antal innehåll

    7
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

ShaneSmeltz's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Sympathy for Mr. Vengeance. Riktigt bra koreansk film. Jag tittar på två eller tre filmer i veckan.
  2. ShaneSmeltz

    Skador

    Var på ett poolparty en gång och skulle hoppa från ett tak ner i poolen. Jag lyckades dock missade poolen och landade på fötterna från ungefär tre meters höjd. Stukade som tur var bara ena foten.
  3. Ja. Själva spelet kan du spela utan internet när du väl registrerat dig.
  4. Vad jag vet så går det att installera och spela de flesta spelen utan att registrera det. Normalt sen kan du trycka någonstans att du vill registrera dig senare. Och även om det inte går. Om du har internet hemma så borde det inte vara något problem att fixa det till dina andra datorer du har hemma.
  5. ShaneSmeltz

    Croc

    Kan tyvärr inte hjälpa dig med ett svar på frågan. Men tack för att du påminde mig om Croc. Minns att jag tyckte att det var riktigt kul när det kom ut. Jag ska kanske också ta och spela en runda snart igen.
  6. Jag tror det kommer bli as nice, på de videor jag har sett ser den väldigt precis ut. Ja, jag kommer köpa move och jag hoppas den kommer till många FPS spel, för det skulle kännas as nice att gå runt och skjuta folk typ. Jag tycker också att det ser riktigt kul ut. Verkar vara bättre än Wii i alla fall. Främst skulle jag vilja se det i olika Ego-Shooters.
  7. Jag har det faktiskt liggande hemma hos mig. Tror dock inte att det gjorde något större intryck på mig då jag knappt kan minnas att jag har spelat det.
×
  • Skapa ny...