Hoppa till innehåll

rolfjonny

Medlem
  • Antal innehåll

    13
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man
  • Ort
    sverige

rolfjonny's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. n***r j***ar d* för i h***ete!!!!! Skär sönder deras u*****v först bara!!!!!!!!! DÖ FÖR I H***ETE!!!!
  2. rolfjonny

    Grafikproblem

    Tjenare! Jag har ett litet problem, när jag spelar eller när jag använder datorn så är det pixlar på skärmen som blir en helt fel färg. Detta problem kom när jag satt och spelade Cod, jag provade uppdatera datorn och virusökte den men vart ingen skillnad. Det blir värst när jag kör något krävande ex. Cod MW2. Det här problemet har jag aldrig haft förut. :huh:
  3. Tack så jävl* mycket!! :D
  4. också därför att vissa program/spel fungerar inte på win7 om man inte fixar nåt program som gör så att datorn klarar gamla saker, men då är det lika bra att ha xp. Och om jag någonsin ska använda någon bärbar så är xp mycket bättre på en bärbar/en dålig dator än win7.
  5. Fungerade tyvärr inte, men jag lyckades få upp CMD på nån högers så om jag bara kan kommandot för att bli admin på datorn så kanske det fungerar igen, så vet du vilket kommando det är? :huh:
  6. rolfjonny

    Start Problem

    Tjenare! Har en dator som inte funkar så bra, jag kan starta upp den och så men när jag loggar in så är alla ikoner borta och start menyn är också borta. Jag har provat öppnat nån bot meny och försökt göra en systemåterställning men det fungerade inte. Är det någon som vet vad man kan göra? ;)
  7. Okej, men har du en aning om vart man kan få tag på äkta windows xp gratis?
  8. Tjenare, jag har en Fujitsu ESPRIMO P1500 och jag tänkte byta från win 7 till win xp. Och jag undrade om någon vet vart jag kan få tag på xp gratis. Och sen undrade jag vilket xp jag ska ha altså professional eller home edition. Och jag vill gärna ha en beskrivning om hur jag byter från win7 till xp :D Tack för hjälpen i förhand ;)
  9. rolfjonny

    Skype

    Ajo så kan det ju vara ;)
  10. rolfjonny

    Skype

    har provat ventrilo men fick inte till nån serv. på det :huh:
  11. rolfjonny

    Skype

    men det funkar hur bra som hellst när bara det är han och jag ;)
  12. rolfjonny

    Skype

    Tjenare, när jag och 2 st polare pratar mic på Skype så brukar det lagga för ena killen, vi andra 2 hör inget vad han säger men han verkar höra vad vi säger. Men när bara jag och han pratar så går det bra. Och jag undrar om något program som är bättre eller om man kan göra nåt på skype så att vi kan prata 3st :)
×
  • Skapa ny...