Hoppa till innehåll

Spelbroderna

Medlem
  • Antal innehåll

    36
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Spelbroderna's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Har gjort ett par till sedan senast, och här har vi den senaste för Flatout 3: Chaos and Destruction. Fort ska det gå! Har även påbörjat ett projekt med en första intryck-serie. Har gjort 12 stycken dom senaste 20 dagarna. Spana gärna in! Mvh
  2. Ey! Stort tack för positiv respons! Det värmer i själen! ^_^ Mikrorecensionerna ska som sagt vara ett inslag bland flera andra på youtubekanalen framöver. Men riktigt gott att höra att konceptet går hem hos lite folk iaf. Bör ju rent logiskt betyda att jag är något på spåret i allafall. :)
  3. Nu är det så, att jag av ren glädje över att kunna operera ett videoredigeringsprogram, påbörjat ett koncept kring mikrorecensioner i videoformat. På svenska. I första hand spelar jag skitspel och kastar skit på skiten, mest för att underhålla mig själv. Bra spel mikrorecenseras även dom, men för stunden har jag bara gett en tumme upp på elva mikros. Jag behöver lite allmänna reflektioner kring det här konceptet. Det ska ses som ett inslag bland flera andra i framtiden, så det är bara ett koncept för att variera videorecenserandet. Konstruktiv kritik är jag ute efter, med andra ord. Rent näthat är jag immun mot. Här har ni dom två senaste: - Gemini Rue - The First Templar What say you?
  4. Det är rätt hött att vara i ett förhållande, ty då får man lov att doppa veken i kärleksgrottan på regelbunden basis.
  5. Angry Birds är skräp för den som långt innan spelat Castle Crushers eller vad det nu hette. Det gamla flashspelet Angry Birds stulit konceptet rakt av. Paper Toss är väl bara ett sånt värdelöst gimmick spel där man "skjuter" i väg skräp med hjälp av fingret? Neeeeeeeeej tack. Alchemy - är det spelet man helt poänglöst ska sätta samman olika element för att skapa ett nytt? Det blir ju helt ologiskt bara en kort in i spelet. Värdelöst mao. Kollar in dom andra spelen nämnda i tråden, tack för informationen osv. Mvh
  6. Allt över 2000kr gör att jag skippar skräpet... <_<
  7. Nästa inköp för min del blir nog Dead Space 2, som min bror nyligen gjort en videorecension av som finns här: Därefter tar jag det som det kommer. L.A Noire är givet, dock
  8. Morsning! Jag sitter för närvarande med en SE Xperia Mini Pro och skulle behöva lite tips på bra spel. Jag är inte ute efter några generiska kloner av gamla arkadtitlar från åttiotalet. I princip alla spel jag testat från android market är ren dynga, och jag vill gärna ha något att fördriva tiden med i fickan. Har ni något att rekommendera? :) Mvh
  9. Vad för term bör man använda på skräpet i stället för spel då, tycker du?
  10. Sorry! Du skojar med mig? Klart alla som "studerat" psykologi vet om att människan är lättpåverkad. Vi är uteslutande sociala varelser som apar efter vår omgivning i stor utsträckning. Men, att märka tv-spel med varningstexter där det står: "Varning: TV-spel leder till aggressioner" när det inte ens är vetenskapligt vederlagt är ju att sprida lögner och antispelpropaganda. Vi har någonting som kallas för PEGI - åldersmärkning. Det finns således klara och tydliga riktlinjer och rekommendationer för vem och vad spelen lämpar sig. All information finns tack vare PEGI. Men med ditt resonemang behöver vi ju varningstexter på allt från yxor (varning: att få en yxa i huvudet kan leda till döden) till mjölk (varning: överdriven konsumtion av mjölk orsakar cancer) osv osv. Nästan allt vi förtär och har runt oss är på ett eller annat sätt farliga för oss i för stor mängd. Vill du se varningstexter på pennor (varning: penna i ögat leder till blindhet) eller varför inte på mikrovågsugnar (varning: mikrar du dig själv dör du). Jag skulle kunna fortsätta i all oändlighet. Och det kring saker som är bevisat farliga för oss.
  11. Jag sitter för närvarande med en x10 mini pro. Spelas inte mycket med den, tyvärr, fast det beror mest på att mer eller mindre allt på android market är skräp.
  12. Det var så lite så! Delar gärna med mig av mina egna erfarenheter. För att bli bra måste man nå vissa insikter för att komma fram till en viss inställning när man väl spelar, och för att hamna där kan man antingen försöka lyssna på folk som har en seriös approach på sitt spelande eller själv lägga ett par hundra timmar på att komma fram till samma sak. Jag menar, en sak som crouchtechs (att samtidigt eventuellt blocka, slå eller grepp-techa beroende på motståndarens val) i SF är ingenting man direkt ramlar över, trots att det är så simpelt som att ge multipla inputs. Men en sådan kunskap är en nödvändighet, alla små ting som kan ge fördelar måste studeras in i minsta detalj, ty du kan ge dig fan på att din motståndare har koll på det. :)
  13. Joe Baca är en amerikansk demokratisk politiker och ledamot av USA:s representanthus sedan 1999. Han har ett uppdrag: att sätta en varningstext på tv-spel som lyder så här: "WARNING: Excessive exposure to violent video games and other violent media has been linked to aggressive behavior." 2009 la Joe Baca en motion vid namn Video Game Health Labeling Act 2009 som gick ut på just att sätta en varningstext på tv-spel likt den som förekommer på ciggpaket. Motionen floppade. Joe Baca tystnade. Fram tills nu! Joe Baca återvänder storstilat med en ny motion vid namn Video Game Health Labeling Act 2011. Han är en fyndig herre, den där Joe Baca. Enda egentliga skillnad från förra motionen är att han nu även har hittat en kompanjon i sin onda politrukfrände Frank Wolf, som har uttalat sig så här: "Just as we warn smokers of the health consequences of tobacco, we should warn parents – and children — about the growing scientific evidence demonstrating a relationship between violent video games and violent behavior... As a parent and grandparent, I think it is important people know everything they can about the extremely violent nature of some of these games." "We must hold the video game industry accountable and do everything in our power to ensure parents are aware of the detrimental effects that violent games can have before making decisions on which games are appropriate for their children to play... I am proud to introduce the Video Game Health Labeling Act, and am hopeful this legislation can work to stop the growing influence of violent media on America's children and youth." Frank Wolf Mmhmmm.... Den lite mer seriösa forskningen kring tv-spel och aggression handlar mest om att aggressiva människor dras till aggressiva kulturuttryck och att det inte är själva spelen som framkallar aggressivt beteende. En enkel slutsats att dra är att Joe Baca och Frank Wolf är äckliga kväkare som vill göra sina namn mer kända för fortsatt profitering och allmän parasitering på samhällskroppen, och har i tv-spelen hittat ett lätt offer att hacka på. Att spela på folks rädslor vinner garanterat röster. <_< Själv tycker jag varningstexter ska baseras på fakta, inte på illusioner och önsketänkande. Vad tycker ni?
  14. Hela poängen är ju tyvärr att allting måste sätta sig i muskelminnet och för det så behöver man nöta, nöta, nöta. Det finns inga genvägar för att bli bra. Visst, fuska kan man ju alltid göra för att vinna online, men det handlar ju ingenting om att vara bra. Spela, spela spela. Ja, jag vet att du inte ville höra det, men det är så realiteten ser ut. Det finns inga genvägar. Det är de facto en sport det handlar om. För att bli skillad på t.ex Super Street Fighter IV där allt handlar om teknik, mind-games och reaktionsförmåga så bör du både ha en förutsättning för att snabbt förstå och få känsla för zoningkonceptet (dvs, var på banan man befinner sig i förhållande till motståndaren, vad som är safe/inte safe osv). Har man den så behöver man tekniken. Där får man lägga rätt många timmar på ren och skär träning för att nöta in den i muskelminnet. Det är ungefär som att lära sig spela ett instrument. Därefter behöver du kunskap om dina matchups. 35 olika karaktärer med olika prioriteringar. Mycket att hålla koll på - något man enbart får genom att läsa på, studera och spela. Men, eftersom det är levande motstånd måste man också ha koll på sina mind-games. Det är den svåraste biten och den kommer enbart med erfarenheten - dvs, ännu mer spela spela. Antar att ungefär samma förutsättningar gäller för CS, även om det är mindre teknik och mer reaktioner. :)
×
  • Skapa ny...