Hoppa till innehåll

migmig

Medlem
  • Antal innehåll

    9
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

migmig's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Vill bara bumpa lite, då den där "dejten" är imorron. Fler tips osv uppskattas som sagt! En till sak bara, hennes ex var och hälsade på oss alla på jobbet igår (har väl berättat att han jobbade där tidigare, men slutade för någon månad sedan). Jag vet att han är tillsammans med en annan nu så inget händer garanterat mellan dom, men dom pratade lite, och efter det blev hon lite tyst osv. och jag undrar egentligen bara om det är något man kan ta upp på "dejten", dvs. prata ex och om hon fortfarande har känslor för honom osv, eller är det farligt nära "vän-prat"?
  2. GZT, eller liknande, hjälp mig gärna, då det bara är någon dag kvar tills vi ska träffas på den där "dejten".
  3. Hej igen. Liten update. Har skrivit på ett par andra forum de senaste dagarna, och har inte riktigt tid just nu att skiva något nytt, så jag citerar de relevanta delarna av några av de inläggen: "Kan även tillägga att vi väldigt ofta pratar med varann på facebook och liknande, och ska idag t.ex. ha en form av uppesittarkväll, se hur länge vi båda orkar vara uppe, trots jobb imorron bitti. Om man kanske i någon mån skulle börja närma sig lite mer redan ikväll, några tips på hur man gör det, via facebook alltså?" "Har blivit så att vi ska ses inatt, bara en ren flumgrej. Träffas x antal timmar innan jobbet, i stället för den där uppesittakvällen via facebook. Dock känns hela grejen som en väldig kompisgrej. Antar att jag har en väldigt läge på att mova in lite längre (fan va seg och feg jag är (men vågar som sagt inte förstöra vår vänskap med att gå för snabbt)), men vad ska jag i så fall göra? Några tips?" "Det som hände i natt var bara att vi kollade på lite film och somnade bredvid varann i soffan, dock inte så nära varann som jag skulle velat." "Det är så att vi ska ha en liten form av "dejt" någon gång nu mitt i veckan. Kommer nog dra ut och käka, för att sedan dra hem till henne och kolla på film osv. hela kvällen. Inte omöjligt att jag kommer få sova där (på soffan om inget händer). Återigen, snälla, hjälp! Å ena sidan vill jag bara berätta för henne (men då riskeras väl det hela), å andra sidan vill jag bara göra något move, men jag vet inte alls vad." "Om man tar t.ex. några exempel på saker man kan prata om på den där "dejten", så att hon kanske börjar se på mig ur ett lite annat perspektiv, och inte bli "avkönad". Kan man t.ex. prata om relationer, förre detta etc? Eller är det är det mer en "kompisfacket" diskussion? Vad mer kan man prata om då? En annan liten mer konkret sak. Innan den kvällen kommer, ska jag fråga henne (t.ex. via chatten), om jag kan få sova över där (hon bor närmare vårat jobb osv). Iom att jag redan tidigare har gjort det så kommer jag nog absolut få göra det, men som sagt, då om inget händer så kommer det ju bli på soffan. Ska jag som sagt fråga det innan (eller är även det lite av en "kompisfacket" fråga?), eller bara låta det ske?" Det hela kanske låter som om jag redan har "halva inne", med "dejter" osv, men så tror jag verkligen inte det är. För hon själv umgås med mycket personer hela tiden, även en del killkompisar då, så det är tyvärr möjligt att jag bara är en killkompis i gänget (även om vi gör de här sakerna när det bara är vi två)... På jobbet verkar det tom. som om hon är lite av en annan person. Dels är jag inte den som pratar mest av alla där, vilket hon är. Och det kan gå i stort sett hela dagar utan att vi pratar mer varandra så mycket där (ett ganska luftigt arbete dock, där vi inte heller ser varann hela tiden), trots hon pratar med många andra... Tips och hjälp uppskattas enormt, speciellt av dig GZT.
  4. Där försvann en hel del av "respekten" för sidan :/, men GZT och liknande har ju en hel del bra svar. Hur som, Var idag på någon som i stort sett alla skulle klassa som en dejt. Drog till stan efter jobbet, bara hon och jag. Kollade på lite saker, köpte lite. Satt och käka på ett ställe, och fikade på ett mysigt litet fik. Det var också såå nära att vi höll i hand (ursäkta för om det låter lite barnsligt). Vi hade en del mysig ögonkontakt också, dock så kollade jag på henne mycket mer än vad hon kollade tillbaka... Hur som, efteråt kramades vi (har aldrig gjort det förr), men det skulle ju kunna varit en form av vänkram, jag vet inte. Ska vara ärlig, trots att jag är i nedre 20-års åldern så har jag aldrig varit tillsammans med någon som jag tyckt om på det här sättet, och aldrig varit på några dejtformade grejer öht. (som sagt, ursäkta för om det låter barnsligt). Men hur skulle jag kunna tolka det här? Jag tror och framförallt hoppas att det finns potential här, frågan är bara om hon ser det så... Utifrån vad ni hört, vad tror ni?
  5. Tror jag väntar tills efter vår resa...
  6. Jag har ytterligare en lite fråga som GZT och ni andra gärna får hjälpa mig med. Det är så att vi pratat lite om att åka iväg någon weekend eller så, till England, i november, med ett fåtal kompisar. Det är något hon varit ganska taggad på. Självklart skulle det nog inte finnas något mer underbart än att åka dit med henne - och kanske berätta mina känslor för henne där?, men ska jag verkligen göra det där? Dels är det ju ganska långt tills dess, och hon kanske då har börjat bli seriös med den nya killen :( , och dels kanske det känns lite elakt när hon inte har någonstans att ta vägen, utan måste träffa mig hela tiden efter att jag sagt det (om hon nu inte gillar det eller liknande). Men jag vill ju som sagt verkligen att hon ska hänga med, och berättar jag innan, och hon blir skrämd eller liknande så lär hon ju knappast följa med. Några tips? Tack på förhand.
  7. Tack för så mycket GZT! En sak bara. Om/när jag nu ska prata med henne om det här, går det att säga det på lite av ett "skuldbeläggande" sätt? Inte mycket, men bara så att hon får reda på att hon sårat mig, med att träffa den där nya killen? T.ex. "du fattar inte hur knäckt jag blev efter den där fredagen", och/eller "fattar du inte att jag har känslor för dig". Eller är det kanske bättre att bara vara vänlig?
  8. Det är precis det här jag sitter och funderar på. Å ena sidan klarar jag inte av att hon med all säkerhet just nu börjat umgås med någon helt ny kille, men vill ändå inte berätta hur jag känner, iom att "spänningen" och chansen att få henne att känna likadant, då antagligen blir mindre. Å andra sidan vill jag inte annat än att bara berätta för henne just nu, och bli tillsammans med henne direkt. Som jag skrev i det första inlägget - om jag berättar för henne så försvinner väl just den där "spänningen", och chansen att hon skulle falla för mig minskar, gör den inte? Eller kan hon kanske börja se på mig i ett lite annat perspektiv, och något kanske, kanske händer?
  9. Behöver alla råd jag kan få nu så snälla hjälp mig! Det är så att jag har känt en tjej på mitt jobb i runt ett halvår. Vi har alltid gått bra ihop, nästan bara som arbetskamrater. Jag har alltid, trots att vi nästan bara varit ytligt kompisar, gillat henne lite mer. Problemet då var bara att hon hade en pojkvän. För bara ungefär en månad sedan gjorde de dock slut, och bara några veckor efter det så började vi prata och chatta en hel del. Ett tag efter det hade vi en riktigt riktigt mysig kväll tillsammans, bara hon och jag, med middag, musiklyssnande osv, på en brygga, för att sedan gå hem till henne och titta på film mm. Det ledde dock inte till något speciellt (det slutade med att jag sov över hos henne (på hennes soffa)), men det var riktigt mysigt, och mina känslor för henne blev ju inte direkt mindre efter det. Därefter har vi bara småchattat lite grann, och de senaste dagarna ingenting (förutom lite idag (vilket, trots att det bara var om vardagliga saker, var riktigt härligt), och efter en fest i helgen hade hon tydligen strulat med någon där. Jag har också nu märkt att hon börjat träffa någon ny kille (han ifrån festen, vem vet). Jag är ganska övertygad att hon bara ser mig som en vän, men jag personligen kunde inte må sämre. Bara tanken av att hon just kysste någon och kanske just nu är med en annan kille gör mig riktigt riktigt gråtfärdig och nästintill självmordsbenägen. Vad ska jag göra?!?! Om jag berättar hur jag känner för henne så finns väl risken att vi glider ifrån varann på jobbet, och det vill jag verkligen inte (hellre vänner än inget, även om det gör riktigt jävla ont). Och glider vi ifrån varann finns det ju heller ingen chans i världen att hon kan börja gilla mig, eller? Ska jag ändå berätta hur jag känner för henne, och sitta och hoppas att det där med den nya kille inte går så bra, och att hon sedan tänker på mig i en lite annan vinkel (händer det någonsin, förutom på film?) Ska jag försöka göra något move in på henne, se hur hon reagerar, eller någon kombination, eller vad ska jag göra?! Snälla snälla hjälp mig!
×
  • Skapa ny...