Hoppa till innehåll

Raosmaosen

Medlem
  • Antal innehåll

    188
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man
  • Ort
    Varberg

Raosmaosen's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Raosmaosen

    Tips På Mat

    Olika typer av sallader?, bara släng i lite grönt och kassler, ölkorv. köttbullar kyckling..mm
  2. Raosmaosen

    Tjena Grabbar!

    Jo men man ska ju ha en "duglig" fps också..
  3. Raosmaosen

    Serier

    Posta allt om olika serier ni följer/har kollat på, vilken är din favorit vilken var den sämsta. Min favorit serie just nu är "Game of Thrones" Följer även "South Park", "Sons of Anarchy, "How i met your mother" och "The big bang theory. Som sagt är Game of thrones min favorit för tillfället gillade verkligen Sons of anarchy, dom har ju dock uppehåll Bland dom sämre serier jag sett är nog Entourage en utav de sämsta jag sett då jag inte fattade meningen med själva programmet.
  4. Då var problemet löst och tack för hjälpen WASD, det var mycket hjälpsamt.
  5. Tror det ska räcka med att jag formaterar om den sedan bytar jag lösenord på alla användare (pappas).
  6. Jo vet, dock är det så att det inte går bort utan kommer upp så fort man startar datorn. Gick in i ctrl-alt-del processer, För detta körs som ett program och när jag avslutade processen blev skärmen svart.. dock kan man starta aktivitshanteraren men inget windows körs liksom..
  7. Raosmaosen

    Polis Anmälan..

    Tjenare min fader ringde mig i skolan imorse och sa att hans dator blivit låst och att han fått en polisanmälan. Jag tittade då på hans dator och vet inte riktigt vad jag ska göra. Detta ser dock ut som att vara skam med tanke på att polisen inte ringt honom, skickat en anmälan via brev/mail. Och det står att bötern ligger på 1k då man betalar in den direkt och man ska ju såklart skriva sin bankkod och pinkod. Förlåt för den dåliga kvaliten på bilden då jag tog den med min mobil.
  8. Tjenare min bror ska köpa en ny dator och då passar nog en bärbar bäst till han, Den måste klara minecraft, och andra mindre krävande spel.. Max 4500kr
  9. Paranormal activity? 1-2-3 har inte sett dom men någon av dom har en sån handling tror jag
  10. Raosmaosen

    Ålder Och Längd?!

    15 år 181 lång ca 80 kilo
  11. Kan du inte bara gå till affären och låta dom hjälpa dig, annars får du väl lite försiktigt ta isär mobilen och försöka få ut det. (Ingen aning hur din telefon ser ut och vet inte om man kan ta isär den men bara ett förslag)
  12. Magkatarr/stressmage?
  13. Raosmaosen

    Dator Specs

    Jag vet bara om man kör med två stycken 590 får man runt 150 fps på ultra.
  14. Moderkortet kommer inte heller att få plats i chassitet.. Det här paketet kanske..http://www.inet.se/kundvagn/visa/1582896/2012-03-10
  15. Ha kvar den fläkten går knappast tyngre för det filtret plus att det hindrar damm att komma in i nätaggregaten och kan förhindra en kortslutning såvidare du inte dammsugar din dator.
×
  • Skapa ny...