Hoppa till innehåll

Angelheart

Medlem
  • Antal innehåll

    4
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Angelheart's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Vad fan spelar det för roll om du är oskuld? Men du har rätt i att fuska inte är bästa stället att fråga på, inte många är över 20 här. ;) Haha ja tack fattade det först sen att detta var nog för yngre ; =)
  2. Jaaaa precis vad jag gjorde!! Och nu, ja då har han tagit bort mig från msn?? Jag ser honom inte längre och han svarar inte på sms längre heller??? Vaddå snacka om konstig kille,,,,,,, Kunde han struntat i mig från början istället suck!
  3. Får jag fråga om åldrar? Din ålder, hans ålder och dotterns ålder? Han låter som en oansvarig douche, enligt mig då. Det finns ju folk som lurar stackare som får kännslor för dem för att bara utnyttja dem. Ring honom, träffa honom, kastrera honom. :) Tack för era svar; Joo men jag vet... grejjen är att en kille som bara vill ha sex brukar inte prata så mycket efter som nu denne killen gjort, de brukar juh bara strunta i en vad jag vet. Vi har ju bara fortsatt prata lika intensivt om inte mer... vi är 25 båda 2; hans dotter är 3 år!
  4. Hej!! Jo det är såhär att jag har träffat en kille genom internet.. Vi har pratat i ca över 2 månader, varje dag, flera timmar om allt! För ca 1 månad träffades vi för första gången! Han kom hem till mig, vi hade filmkväll. Han var jättemysig! Sedan sov han över, vi kramades och pussades bara och höll om varandra. Sex hade vi dagen efter. Dagen efter stannade han jättelänge. Efter det har det varit som vanligt vi har pratat exakt lika mycket o så. Och sen pratade vi om att ses igen, men det blev inte av och det var pg av honom, jag tyckte att det kändes som han inte ville ses egentligen, att han bara lekte med mig och det sa jag till honom men så var det vekligen inte jag fick inte tänka så! Han blev illa berörd när jag sa så.... Men sen har det ändå inte varit på tal om att ses igen, och jag ville inte fråga igen. Sen nu när jag frågade honom igen, sa hur jag kände jag nästan avslutade allt för jag tyckte det kändes för jobbigt, det skrev jag till honom! då svarade han inte alls, nu har han tagit bort mig från msn, inte hört någonting! Fattar inget. Varför engagera sig så mycket i någon som man ändå inte vill träffa igen? betee sig som ett par på internet när man skriver? Tycker det är jättelustigt. Han fick reda på att en annan kille var intresserad, då skrev han att jag skulle ringa till denne killen och säga vad som gäller? Och på helgerna, har vi pratat på msn hela tiden så känns inte som har kunnat träffa någon annan! Förstår mig inte på detta beteende alls! Han har en dotter, o har inte haft ett föhållande på några år så verkar ganska försikig. Han känns så närvarande men ändå frånvarande.... och jag kan bara inte glömma honom =(
×
  • Skapa ny...