Hoppa till innehåll

SuperSaiyajin

Medlem
  • Antal innehåll

    32
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

SuperSaiyajin's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. jag har precis börjat med rörelse interpolering (Motion Tween) och jag undrar hur man animerar en rörlig Gif, Exempel: jag har en Gif med Link från Snes spelet och på den Gifen rör han på fötterna, Nu vill jag att han rör på fötterna samtidigt som jag flyttar honom med Motion Tween, Om ni inte fattar vad jag snackar om säg inte:VA menar du?? istället för att fråga kan det hjälpa att läsa igenom en gång till, Och svara om ni har ett vettigt svar inte nåt: e det jobbigt med Flash??
  2. HALLÅ!!?? jag frågade om en hemsida med hjälp til Flash, Jag skrev inte, "Prata om allt ni vill" (Suck)
  3. Nej det är ju klart man inte ska! Man ska ju ha känsla över ritandet annars är det fusk! Man ska ju inte bara rita av! Jag håller med ankan också men Hallå? detta är Fuska.se, E inte detta en fusk sida?
  4. Vart kam man lära sig Flash?? Om ni kan, Ge mig en direkt Länk, (Har Macromedia Flash 2004 MX)
  5. På min super gamla dator hittade vi 56 virus och bara 5 smittade filer, Konstigt va?
  6. Jag heter Supersaiyajin eftersom det e grymt att va suoer saiyajin (Goku :))
  7. Dragonball, Har alla och ska HA alla!!! Sen Kommer Kalle anka, Han e lugnt Grymmast
  8. hehe, Denna är till alla X-boxare www.dragonball-se.com/fanart/GokuXBox.jpg
  9. hehe, Denna är till alla X-boxare www.dragonball-se.com/fanart/GokuXBox.jpg
  10. Vet nån det? en bra adress till en bra hemsida med animerade Super nintendo karaktärer?
  11. Man kan ju köra en 30-dagars test på macromedias hemsida
  12. Hoooooooooooo ho ho ho ho....mmm, Jag har läst att en treåring i america har krossats av den feta tegelstenen X-box, den stod på en hylla och sedan ba' krossades HYllan och Treåringen fick den på sig, Vilken Tegelsten, så akta er så att era X-box inte dödar er pågrund av att dom blir psykiskt sjuka och att dom blir så ledsna över sitt utseende att dom tar självmord, Om ni nu säger att X-box are en smart konsoll så då borde den fatta att den inte har någon mening
  13. Men DragonBall är ju animerat... Det blir mycket bättre DB upplevelse om det ser animerat ut... :P :mrgreen:
  14. X-Box Kanske är kraftigare än gamecube nu men snart kommer GTU (Gamecube Thunder Update), En liten sak man fäster på undersidan av Gc och då ökar kraften 10 gånger, Sedan släpps alla Spel till Gamecube fast updaterade, Plus att om Man köper alla tillbehör till GC så är den Jäkligt mycket bättre än X-box så Köp GC, förresten tycker jag att Microsoft ska hålla sig undan video Spel branschen, :1_15firing:X-box= Stupify Gamecube=Vinst!!!
  15. Kan Nån säga hur man Vänder på Bilder i Flash? T.ex Jag har en gif men den är åt fel håll, Och då vill jag vända på den, Kan nån Säga hur man Gör? (Jag har Flash Professional)
×
  • Skapa ny...