Hoppa till innehåll

Xfr33zer

Medlem
  • Antal innehåll

    144
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Xfr33zer's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Jag undrar om tauren - warrior är bra. Sen vill jag ha tips på namn på min karraktär.
  2. Tja, jag har tänkt att slå min kompis i wow. Han är en tauren - shaman tror jag. Tror ni att tauren - death knight slår han?. Eller räcker det att vara en tauren - warrior?. Jag tänker på annat också, om den levlar snabbt, och om den är bra. (tauren - warrior). Juste. Jag vill ha tips på lite namn också ;)
  3. Xfr33zer

    Högtalare

    http://shop.audiovideo.se/product.aspx?cat...c1-14f0564edf95 Verkar passa bra för dig.
  4. Sa du en miljon?. Den som jag försöker komma över är en med 1000 Visningar...
  5. var då? Vet du ens hur man laddar in fm?. Hur dum får man bli? :S
  6. Det det är inte så. Dock det också men man ska ha tags så om den inte söker rätt så kommer den till mitt klipp!. Jag vill gärna att ni ska lägga ner lite tid på att göra tagsen. Ni får ju 2000FM. Och ja, jag har FMen.
  7. hejsan, jag har gjort många videos om datorer, och nu sitter jag och undrar vad som är bästa tags som man ska ha för att det ska visas som första video när man söker på tillexempel logitech z-5500. Den som hjälper mig med tags till min "Logitech z-5500" Video. Får så mycket som 2000FM.... Vet inte om denhär tråden ligger som den ska, men mod får flytta den om den ligger fel. Note: I want you gonna send it some a "Private message".
  8. Godis <3 Axe (Parfym spray) Pengar <333 (2500:-) World of Warcraft: WRATH of LICH KING (Har classic och The burning crusa) Kläder <333 FamiljeSpel =)
  9. Ska jag skita i ljud kort och optisk kabel?. Godjul! ;)
  10. Nu har jag fått mina Logitech Z-5500 =) Och nu vare väll bara in till stan och köpa ljudkort och optisk kabel :). Budget: Ljud kort <700kr Optisk kabel <150kr Hoppas att ni förstår att "<" Menas med "Mindre än"... Eller behöver jag verkligen detta?
  11. Tjenare. Jag har lite svårt med inställningarna för wow "video". Kan någon hjälpa mig?, jag har inte så bra dator. Så jag måste ha custom...
  12. Min avatar =) (Troll - Druid) ---> Level 35
  13. TAGGA JUL-AFTON!!! B) * Julmat * Trevlig stämming * Roliga program på Tv * JullKlappar: -Logitech z-5500 -Optisk kabel 1m -Ljudkort (asus xonar dg)
  14. Hårddisken pajjar inte, det är windowset som tar skada. Men då är det bara att göra en systemåterställning i "Felsäkra läget". Det borde varit av en annan anledning att din hårddisk pajjade...
×
  • Skapa ny...