Hoppa till innehåll

preyas330

Medlem
  • Antal innehåll

    16
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

preyas330's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Ringde mig idag,helt klart en tjej som prata USEL Engelska. Hörde att dom sa något om microsoft computer och att hon hette Sussan. Sa att jag inte har någon dator,fuck you och la på :)
  2. preyas330

    Ålder Och Längd?!

    Ålder:12 Vikt:53 Skostorlek:44 Längd:166
  3. Dom kan visst göra barn ,man behöver ett hus med bybor i en by med för lite medlämar.
  4. Ha Power Trick på Shukle
  5. Dragon är den kraftigaste typen eftersom den 1 : Står i mot grass fire watter och electric. 2 : Har många kraftiga moves som t.ex outrage och draco metor. 3 : Har löjligt många legendary pokemon. 4 : Har flest pseudo legendarypokemon. 5 : Har tillgång till väldigt många attacker.
  6. Smargle är för tusan den bästa när det gäller moves. Annars blir det guden av dom alla : SLAKING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  7. Första äger. Allt är solo och inga förbannade double battles. Alla andra gen har blivit spel då man samarbetar. Bara kolla på Black and White. Där är hela storyn samarbete. I gen1 spelar lv och moves inte så stor roll. Och vissa pokemon som t.ex Magnaton var bättre i första gen ,tackvare special staten. Och jag kan inte glömma den idiotiska datorn som Red,Blue och Yellow hade. Tackvare den van jag över Giovanni(jag hade bara en lv33 Venusaur och han hade Nidoking och Rhydon. Det slutade med att var enda razor leaf var en critacal hit på Nidoking som bara använde LEER. Ja helt klart gen1
  8. DEATH MAHCIN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  9. Det lättaste sättet att få diamanter är i abandon mineshaft. Där finns det lådor med dom.
  10. Ett hus med despensers, järn dörr och dimond sword/armor.
  11. Du glömde att man ska gå till biblioteket i canalave city efter gym stiden där :) .Jag har klart spelet 7 gånger.Det är lätt
  12. Utan nationaldex är det Dialga,Mespirt Azelf och Uxie.Azelf är vid valor lake,Uxie vid acuity lake .och mesprit vid verity lake. Med nationaldex är det Giratina ,Creselia och Heatran. För att få Giratina gå till route 214. Då ser du att ett nytt ställe kommit upp på högra sidan (sedof spring)gå dit in. Du behöver hm rockclimb och underlättar med defog och rock smash.Gå till en grotta turn back cave och gå vart du vill.Du kommer att se stolpar med siffror. När du gåt förbi 3 stolpar kommer du till Giratina. För att få Heatran gå till stark mountain klara grottan första gången med Buck. Sen gå till Bucks hus på survival area, prata med han och gå till stark mountain klara igen ensam och i stället där Buck gick är Heatran. Båda två är i lv 70 och dusk ball rekommenderas.För Creselia, gå till canalave city gå in till sjömanens hus och prata med pojken i sängen.Då kommer sjömanen in och pratar.Han går ut.Gå ut prata med han och åk till fullmone island.
×
  • Skapa ny...